Ντου Γιαννακόπουλου στην ΕΟΚ: «Αύριο θα φύγετε σηκωτοί»

Ηχηρή παρέμβαση έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τις εκλογές της ΕΟΚ, κι έστειλε μήνυμα στον Παναγιώτη Φασούλα εκλεκτό του Ολυμπιακού, αλλά και τον Βαγγέλη Λιόλιο που συμμάχησαν κόντρα στον Άγγελο Παπανικολάου που στηρίζεται από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα καθώς επιχειρείται ανατροπή της επί πολλά χρόνια κατάστασης στο μπάσκετ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αν και τυπικά άφησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου που δεν αναγνωρίζει την τοποθέτηση του Φάνη Χριστοδούλου στην προεδρία της προσωρινής διοίκησης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω των socia media προανήγγειλε πως θα βρίσκεται αύριο στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Και δείχνει αποφασισμένος να μην επιτρέψει να γίνουν ανατροπές. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Στοιχηματζή και αραχνούλα χωρίς ιστό, τόσο πολύ αγαπάτε το μπάσκετ που βάζετε αθλητές – σύμβολα να ξεφτιλίζονται κάνοντας ντου και κακουργηματικές πράξεις. Ραντεβού αύριο στη 1 στα γνωστά γραφεία… Σηκωτοί θα φύγετε όλοι σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα