Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι για paintball, “ντροπή κι ανικανότητα” είπε ο Μαρτίνς

Αυτός δεν είναι αγωνιστικός χώρος, δεν είναι καν βοσκοτόπι, ούτε λιβάδι,. Είναι ένα κακοτράχαλο μέρος, όπου όποιος παίξει μπάλα, κινδυνεύει. Έξαλλος ο Μαρτίνς, έξαλλοι κι οι παίκτες του Ολυμπιακού μ’ αυτό που αντίκρυσαν στο ΟΑΚΑ, που πήγαν για προπόνηση εν όψει του τελικού του κυπέλλου με την ΑΕΚ μεθαύριο Κυριακή.

Τον ίδιο, βέβαια, αγωνιστικό χώρο, θα χρησιμοποιήσουν κι οι παίκτες της ΑΕΚ. Οπότε αναμένεται να γίνει ένας ωραίος αγώνας… paintball.

Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι ξερός, το πράσινο χρώμα του γκαζόν είναι, πλέον, κιτρινωπό, υπάρχουν πολλές λακούβες και σ’ αυτόν θα κληθούν να παίξουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που πρώτα θα πρέπει να προφυλάσσουν τα πόδια τους και μετά να τα χρησιμοποιούν για την μπάλα.

Οι επίσημες θέσεις της διοίκησης του ΟΑΚΑ είναι πως φταίει ένας… μύκητας, οι υψηλές θερμοκρασίες και ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ που το χρησιμοποιούν ως έδρα.

Την περασμένη εβδομάδα διοίκηση του ΟΑΚΑ  έχει στείλει επίσημα έγγραφα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να επιληφθούν του σοβαρού θέματος.

Ο Μαρτίνς τόνισε:

“Δεν κατορθώσαμε να κάνουμε τον τελικό όταν έπρεπε και από τότε όρισαν την ημερομηνία της 30ης Αυγούστου. Ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο σήμερα και το βλέπουμε σε αυτή τη κατάσταση… Αυτό αποτελεί έλλειψη σεβασμού στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές.

“Είναι ντροπή και δείχνει απόλυτη ανικανότητα. Πρέπει η Ελλάδα να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και να αρχίσει να το σέβεται γιατί το να θέλεις να διοργανώσεις τελικό κυπέλλου σε αυτό το γήπεδο είναι πραγματικά απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους μας. Δείχνει την απόλυτη ανικανότητα της ομοσπονδίας και είναι πραγματικά ντροπή.

Αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν το σύμβολο του ελληνικού ποδoσφαίρου. Το γεγονός πως διάλεξαν αυτήν την ημερομηνία και αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δείχνει την ανικανότητα τους. Συγγνώμη, αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα