«Ο αγράμματος κ. Τσίπρας εντυπωσιάζεται από καθηγητές»

Με ιδιαίτερα σκληρά λόγια καταφέρθηκε εναντίον του νέου υπουργού Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην καθιερωμένη του παρέμβαση στον ρ/σ Βήμα FM.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τον κ. Παπαδημητρίου «καραγκιόζη» που ήταν «καθηγητής Γυμνασίου στην Αμερική», ενώ πρόσθεσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας εντυπωσιάζεται από καθηγητές γιατί είναι αγράμματος». Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο: «Ο κ. Τσίπρας είναι απατεώνας γιατί λέει στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει. Μας βάζει τώρα και έναν καραγκιόζη υπουργό Οικονομίας. Ο Τσακαλώτος είχε μια έδρα και καριέρα στη Βρετανία. Αυτός εδώ (σ.σ. ο κ. Παπαδημητρίου) ήταν στα κολέγια της Αμερικής που είναι οι δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου, καθηγητής Γυμνασίου ήταν δηλαδή».

Ο ίδιος, δε, πρόσθεσε για τον κ. Παπαδημητρίου ότι «το πρώτο του βήμα έκανε επί εθνικού εδάφους και είπε μεγάλη κοτσάνα. Νομίζω ότι έχουμε έναν Βαρουφάκη, που λέει “άλλο στη θεωρία και άλλο στην πράξη” και άλλες μπούρδες τέτοιου είδους». Κατέληξε δε: «Ο κ. Τσίπρας επειδή είναι αγράμματος εντυπωσιάζεται από καθηγητές και ακαδημαϊκούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα