Ο Αλαφούζος στα πόδια του Μπέου, «σχίσμα» στη Θύρα 13 αν χάσει ο Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σου λέει το μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή. Σιγά το ντέρμπι, λέω εγώ. Αλλού είναι το ντέρμπι. Στη «Λεωφόρο». Αλαφούζος εναντίον Μπέου και βάλ’ τα να πάνε, πήγανε.

Τον είδες, μάστορα, τον Βόλο; Κεντάει. Και τρεις σερί ο Αχιλλεύς και την καλύτερη επίθεση με οκτώ τεμάχια. Και μιλάμε για μπαλάρα παίζει ο Μπέος, δεν είναι μονάχα ότι κερδάει με 1-0 και πίσω όλοι. Και 2-1 τη Λαμία στο «Πανθεσσαλικό» και 3-1 στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα και 3-0 τον Ατρόμητο στο Βόλο.

Πώς τα φέρνει η καριόλα η ζωή μερικές φορές. Ολόκληρος Αλαφούζος με τα σέα του και τα μέα του, με κανάλια και ράδια κι εφημερίδες και site και να κρέμεται από τα μπατζάκια του Αχιλλέα.

Έγινε κι εκείνη η ιστορία με τα τηλεοπτικά, όπου ο Αλαφούζος έταξε στον Αχιλλέα και τους άλλους «άστεγους» λαγούς με πετραχήλια κι ήταν ο πρώτος που την έκανε και πήγε στην Cosmote TV.

Άπαξ και ο Βόλος κάνει το διπλό στη «Λεωφόρο», δεν τον βλέπω καλά ούτε τον Γιοβάνoβιτς, ούτε τον Αλαφούζο. Μέχρι κι αυτός ο «Ντόκεν», ο φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού που έχει ένα εκτόπισμα, το έγραψε καθαρά στο facebook ότι τον πλησίασαν για μεροκάματα και τους γύρισε πίσω.

Και τα έχωσε στη Θύρα 13 ο Ντόκεν, ότι εύχεται να γίνει όπως την ονειρεύεται, λέει. Φοβερά πράγματα. Έτσι και γίνει το μπαμ στη «Λεωφόρο» θα έχουμε σχίσματα, όπως στα κόμματα. Μπορεί να πέσουνε και τίποτα ψιλές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα