Ο Αλαφούζος τώρα δικαιώνεται για την επίσκεψη στον Κλάτενμπεργκ, νίκη και χωρίς ευκαιρία ο… Μπολονιακός

Αρχίζει και φαίνεται η δουλειά του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό.  Αποδίδει. Ξαναγίνεται μεγάλη ομάδα η Πανάθα μετά από αριστουργηματικές κινήσεις του Αλαφούζου, να φέρει τον Μπόλονι. Τεράστια νίκη 1-0 επί του Απόλλωνα. Μετά την τεράστια νίκη 2-0 επί της Λαμίας.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία στο ματς. Κάτι κεφαλιές από κόρνερ του Σένκεφελντ και μέχρι εκεί. Και βγήκαν και πανηγυρίζουν, ρε φίλε. Ότι κέρδισε τον Απόλλωνα και μάλιστα με πέναλτι.

Οι δε Σαββιδοτέχνες – Αλαφουζοτέχνες, έγραφαν και το φοβερό. Ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε ηγέτη. Τον Μαουρίτσιο. Αυτό σέρβιραν στους σανοαναγνώστες τους.

Και σε γυρίζουν πίσω στο χρόνο οι μπαγάσηδες. Τότε που ο Ολυμπιακός είχε χάσει 3-0 από την Μάρσειγ στη Μασσαλία και έγραψε μια εφημερίδα ότι κέρδισε τον Τοχούρογλου. Επειδή ο τερματζής Τοχούρογλου έκανε σπουδαίες αποκρούσεις.

Ούτε μια ευκαιρία, αλλά δεν πειράζει. Να νικήσουμε 1-0, σου είπε από την αρχή ο Μπόλονι. Στα καλά τα χρόνια του Παναθηναϊκού, ο καπετάνιος έβαζε πρόστιμο έτσι και κερδίζανε 1-0 τον Απόλλωνα και τώρα νταβαντούρι, χαρές και πανηγύρια κι η Βασίλω πρώτη. Τον Παναθηναϊκό θα τον κάνει Μπολονιακό ο Ρουμάνος, κι εδώ είμαστε.

Ο Αλαφούζος πήγε στο γήπεδο ρε, γι αυτό ανέβηκε ο Παναθηναϊκός. Μόλις έμαθαν οι παίκτες ότι είναι ο Γιαννάκης στο γήπεδο, πετούσαν. Κι άμα ο Κουμπαράκης με τον Γκορτζίλα δεν κάνανε το θάμα τους, τι θα γινότανε; Πέναλτι σφυρίξανε και από το VAR, μάλιστα.

Βρήκε, λέει, η μπάλα το χέρι του παίκτη του Απόλλωνα κι όχι στον ώμο. Και ρωτάω τώρα εγώ: Πήραν καμιά μεζούρα και μέτρησαν μέχρι που φτάνει ο ώμος του Μπούρσιτς; Όχι, βέβαια. Τώρα δικαιώνεται κι ο Αλαφούζος που επισκέφτηκε τον Κλάτενμπεργκ τις προάλλες και ζήτησε ισονομία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα