Ο Αλέξης Κούγιας, αναρωτιέται ποιος παίρνει σοβαρά τον Σπύρο Μπιμπίλα

Σε επιθετικές δηλώσεις προέβη ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας κατά του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα μετά το... ατυχές συμβάν με τον "θάνατο" του μουσικού, Γιώργου Μάγκα

Ο Αλέξης Κούγιας ζητά, με τη δήλωσή του, να παρέμβει το πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, του οποίου πρόεδρος είναι ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Σπύρο Μπιμπίλα:

«Δυστυχώς ο Μπιμπίλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει.

Αφού, μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη, κατάφερε από τον απόλυτο κομπάρσο του κινηματογράφου και του θεάτρου, να γίνει ακόμη και πρωταγωνιστής διαφημίσεων, αυτήν τη φορά για να παραμείνει στο προσκήνιο, γιατί οι δίκες μία μία τελειώνουν και “το παραμύθι παύει να έχει δράκο”, αυτήν τη φορά έφτασε στο σημείο να “πεθάνει” και το φίλο μου, τον Μάγγα.

Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας και δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι και παρουσιαστές κυρίως, που τον παίρνουν στα σοβαρά.

Περιμένω από τους χίλιους συναδέλφους του, τη συγκέντρωση υπογραφών και από την κα Ναταλί Χατζηαντωνίου, κάποιο δακρύβρεχτο άρθρο, το οποίο βεβαίως ποτέ δεν θα έλθει, γιατί τον Μάγγα δεν τον διόρισε η κα Μενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη.»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα