Κούγιας: Ο Λαζόπουλος, με παρουσίαζε για χρόνια κοντό και ανήθικο. Μια “συγγνώμη” θα αρκούσε

«Ελεγε ότι αντί του Γρηγορόπουλου θα έπρεπε να έχει πυροβολήσει εμένα ο αστυνομικός γιατί έτσι θα καθάριζε η ελληνική κοινωνία»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε από τα δικαστήρια σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Λάκη Λαζόπουλο και τη δικαστική τους διαμάχη, λέγοντας πως μια συγγνώμη από τον ηθοποιό θα αρκούσε.

«Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια δημοσιογράφων να επανέλθει ο Λάκης Λαζόπουλος στο προσκήνιο. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο. Αναφέρει το όνομά μου για να αντιδράσω και να διαιωνίζει μια συζήτηση. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε εμένα και τα παιδιά μου, ήταν πολύ άσχημο. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε εμένα και τα παιδιά μου, θα έπρεπε ο ίδιος να το διορθώσει με μια συγγνώμη» είπε.

«Ούτε τον χτύπησα, ούτε έκανα κάτι άλλο από αυτά που ο ίδιος υποστήριξε. Το ότι αναγνωρίζει ότι είμαι ψηλότερος από αυτόν, πάλι καλά. Δε ξέρω πόσα χρόνια με εμφάνιζε κοντό, έγινε ο κοντύτερος άνθρωπος της ελληνικής κοινωνίας. Με εμφάνιζε ανήθικο, έλεγε ότι αντί του Γρηγορόπουλου θα έπρεπε να έχει πυροβολήσει εμένα ο αστυνομικός γιατί έτσι θα καθάριζε η ελληνική κοινωνία. Και αντί να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά, που τα έλεγε κάθε μέρα και τα έβλεπαν τα παιδιά μου, θέλει να κάνει και μηνύσεις.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρεί… Μια συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως, να πει τι έγινε και όλα θα είναι όπως πρέπει. Ούτε μου αρέσει να δέρνω, ούτε να ξεφτιλίζω» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα