Ο απομονωμένος Ιβάν κάνει αντιπολίτευση

Sports Παρασκήνια

Στα όρια της φαιδρότητας έφθασε η αντιπολίτευση που κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς άγγιξε το θέμα των εμβολιασμών. Ο άνθρωπος που έμεινε ενάμιση χρόνο στη Ρωσία λόγω της πανδημίας, τώρα κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση γιατί… διαχωρίζει τους πολίτες.

Ο ΠΑΟΚ κρατάει κλειστή τη Θύρα 4 και διατείνεται ότι:

«Είμαστε εναντίον των διαχωρισμών, ειδικά όταν αυτοί αφορούν το κατεξοχήν μέρος που άνθρωποι διαφορετικών αντιλήψεων γίνονται ένα, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Συμφωνούμε με την ιδεολογική τοποθέτηση εναντίον των διαχωρισμών όπως εκφράστηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ. 

»Το πέταλο που έκανε γνωστή την Τούμπα παγκοσμίως θα παραμείνει κλειστό μέχρι να μπορεί να ανοίξει τις θύρες του διάπλατα για όλους, όπως συμβαίνει όλα τα χρόνια ζωής του, και να μη συμβολίσει την εποχή των διαχωρισμών, μια εποχή που όλοι θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε».

Ο Ιβάν Σαββίδης στο Πόρτο Καρράς, όπου κάνει τις διακοπές του απομονωμένος, έχει μαζί του αρνητές, αντιεμβολιαστές και ψεκασμένους; Ή φροντίζει αν κι εμβολιασμένος να προστατεύει πάνω απ’ όλα την υγεία του, έχοντάς τους μακριά του;

Καλή η αντιπολίτευση, αλλά σε θέματα υγειονομικής φύσης θα πρέπει ν’ αποφεύγεται. Πόσω μάλλον από τους απομονωμένους και τους εξαφανισμένους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα