«Ο Αρτούρο Βιδάλ είχε αδυναμία στο αλκοόλ»

Απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του Τζόρτζιο Κιελίνι ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται ο Αρτούρο Βιδάλ για το ποτό, όπως επίσης και ο Πάολο Μοντέρο!

Μετά το «μέτωπο» που άνοιξε με τους Μπαλοτέλι και Μέλο, ο Τζόρτζιο Κιελίνι φαίνεται πως έχει να πει πράγματα και για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, Αρτούρο Βιδάλ.

«Έβγαινε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε και έπινε. Είχε αδυναμία στο αλκοόλ, αλλά δεν το κρίνουμε αυτό γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες. Είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης κάτι τέτοιο. Ο Αρτούρο ορισμένες φορές έχανε την προπόνηση και σε άλλες ερχόταν κάπως… εύθυμος. Άλλος ένας που ζούσε τη νύχτα σαν βασιλιάς αλλά δεν τον ήξερα πολύ προσωπικά, ήταν ο Πάολο Μοντέρο.

Ο Βιδάλ, σε μια περιοδεία που είχαμε κάνει στις ΗΠΑ, βρισκόμασταν στο Μαϊάμι και είχαμε ελεύθερες ώρες την ημέρα πριν από την τελευταία προπόνηση. Μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι θέλαμε. Το επόμενο πρωί, κανείς δεν μπορούσε να τον βρει. Ήταν στο κρεβάτι και τον κατεβάσαμε στο γήπεδο με τα χίλια ζόρια! Στα πρώτα δέκα λεπτά ήταν ακόμα σουρωμένος και δεν έβλεπε καν τη μπάλα, αλλά μετά άρχισε να τρέχει σαν τρελός μέχρι το τέλος! Τι να πεις για έναν τέτοιο άνθρωπο που ήταν μαχητής και σου έδινε κίνητρο ως αυθεντικός πρωταθλητής;» αναφέρει ο Κιελίνι στο βιβλίο του…

 

Διαβάστε επίσης