Ο Δημητράκης μιλάει για «κλέφτες» στο μπάσκετ γυναικών κι ο Γιαννάκης τον αγνοεί

Χαμός γίνεται με τον Αλαφουζαϊκό (Παναθηναϊκός δεν υπάρχει πια), έφυγε η Ευρώπη, έφυγε ο Μπόλονι, μπορεί να φύγει ένα κάρο κόσμος. Μάλιστα. Κι αναρωτιέται, ο καλοπροαίρετος βάζελος. Ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος, μήπως και κάνει καμιά κρούση;

Ο Αλαφούζος δεν τον βλέπει τον Δημητράκη. Όπως το ακούς. Με την καμία, σου λέω εγώ. Να στο δώσω μασημένο.

Γίνεται ένα ματς μπάσκετ γυναικών, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, 72-70. Μάλιστα. Βαράει ένα σουτ αυτή η Ριντ σε κάτι δέκατα του δευτερολέπτου στο τέλος και μπαίνει μέσα η μπάλα. Ήταν εμπρόθεσμο ή εκπρόθεσμο;

Ο ένας διαιτητής έδειξε ότι ήταν κανονικό, μετά το είδαν στο youtube ότι δεν ήταν. Καμία σημασία δεν έχει αν ήταν ή δεν ήταν. Το θέμα είναι ότι η Δημητράκης μίλησε για «κλέφτες» και τα Μ  έσα του Αλαφούζου δεν έγραψαν κουβέντα.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θεώρησαν ότι το καλά έπρεπε να μετρήσει. Ούτε τόση δα, φασαρία, ρε, φίλε. Ο Ολυμπιακός ήταν αντίπαλος, όχι ο Προμηθέας. Ούτε λέξεις «σκάνδαλο» και άλλα τέτοια. Όσο για το ποστάρισμα του Δημητράκη, από δω πήγαν κι άλλοι. Τσιμουδιά.

Ο Αλαφούζος φοβάται τον Γιαννακόπουλο, ότι μπορεί ν’ ανοίξει το στόμα του και ν’ αρχίσει να πυροβολάει στο αβέρτο. Γι αυτό δεν προβάλει τίποτα που να’ χει σχέση μαζί του. Τον αγνοεί ο Γιαννάκης το Δημητράκη. Δεν ξέρω πότε ο Δημητράκης θα πάρει ανάποδες που τον αγνοεί ο Γιαννάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα