Ο Δημητρίου δεν θα γίνει…. Γραμμένος. Διώχνει τον Φαν τ’ Σιπ, έρχονται πίσω Σωκράτης, Μανωλάς και Σιόβας

 Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Παναγιώτης Δημητρίου θα τον ξεφορτώσει τον Τζόνι Φαν τ’ Σιπ. Έτσι είναι. Ο Ολλανδός δεν είναι προπονητής. Φιλόλογος είναι. Άσος στο μπλα-μπλα κι από τηγανίτα, τίποτα. Πάλι απέτυχε η Εθνική, δεν κατάφερε να νικήσει ούτε το Κόσοβο.

Υπάρχει και μία ακόμα σοβαρή παράμετρος που καταδεικνύει ότι ο Τζόνι είναι ιστορία της πλάκας. Που βγήκε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, βέβαια και απέκλεισε μια έξω και τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά και τον Σιόβα. Για λόγους πειθαρχίας, σου λέει.

Ο μέγιστος πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο αγαπημένος Βάγγος των Ελλήνων, είναι αυτός που πίεσε τον Ολλανδό να τους αποκλείσει. Είναι αυτός που έφερε τον Άγγελο Αναστασιάδη κι άρχισε ο κατήφορος. Αυτός που πήρε από το «Καραϊσκάκης» την Εθνική για ένα καπρίτσιο του Ιβάν.

Ναι, αυτή η τρομερή προσωπικότητα του ποδοσφαίρου, ο Βάγγος, που ήθελε να κάνει τσαμπουκάδες στον Μαρινάκη, επειδή έτσι ήθελε ο Ιβάν ο πολυχρονεμένος.

Κι έμεινε η Εθνική με τον Χατζηδιάκο, που παίζει στην Ολλανδία. Διάκονος του ποδοσφαίρου. Εκεί που τα γκολ πέφτουν βροχή στην Ολλανδία, ο Τζόνι θεώρησε ότι ο Χατζηδιάκος είναι καλός αμυντικός.

Κι έμεινε η Εθνική με τον Τζαβέλα που είναι μόνο για τσαμπουκάδες. Δεν υπάρχει παίκτης Τζαβέλας. Τελειωμένη ιστορία είναι και στην ΑΕΚ. Μην πούμε ώρα για Κυριάκο Παπαδόπουλο και άλλα. Τέλος πάντων, ό,τι ήταν να γίνει, έγινε.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου να έλεγε στον Τζόνι να πάρει κανέναν παίκτη από την ΕΠΣΑ για σέντερ μπακ, θα το έκανε ο Ολλανδός.

Γι’ αυτό και ο Δημητρίου πρέπει να σταματήσει να είναι Γραμμένος κι αυτός. Να σουτάρει τον Τζόνι, αν δεν τον έχει σουτάρει ήδη, και να ξαναφέρει πίσω τον Μανωλά, τουλάχιστον. Υπάρχει πιο γρήγορος αμυντικός από τον Μανωλά; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Και τον Σιόβα να φέρουν πίσω. Και τον Παπασταθόπουλο. Καλύτερος παίκτης ήταν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Παπασταθόπουλος και στην Εθνική έπαιζε ο Χατζηδιάκος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα