Ο φόβος του Ιβάν μην παραιτηθεί ο Γιαρένης!

Ο «κύβος ερρίφθη», μάστορα. Την Τετάρτη στην Εφέσεων αρχίζει το πανηγύρι. ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ολυμπιακός για την πολυϊδιοτησία. Ποια μπάλα, τώρα, και ποιο Champions League και παπαριές. Αυτό είναι το ματς της χρονιάς. Είναι μία απόφαση κούπα πρωταθλητή.

Ο κύβος ερρίφθη. Τι σημαίνει, ρε, αυτό το πράγμα; Ο Ιούλιος Καίσαρ το πρωτοείπε αυτό, όταν ήταν να περάσει τον ποταμό, τον Ρουβίκωνα. Μόνος του έπρεπε να πάει, χωρίς τον στρατό του. Κι αφού αμφιταλαντεύτηκε, το καθυστέρησε, και αποφάσισε να πάει με τον στρατό του στο ποτάμι. Να μην ξεφύγω, όμως.

Όλος ο καλός ο κόσμος την Τετάρτη θα περάσει από το μαγαζί της Εφέσεων. Δικηγόροι, Γραμματείς και Φαρισαίοι, για να υπερασπιστούν τις ομάδες τους. Κι όλοι το έχουνε σίγουρο το αποτέλεσμα. Νίκη, σου λέει, θα νικήσουμε. Μάλιστα. Αυτοί οι Αποστολίδηδες στη Θεσσαλονίκη την έχουνε βγάλει την απόφαση κιόλας. Σιγά μην περιμένουνε τον Γιαρένη να τη βγάλει. Την ανακοινώσανε ήδη στο Σαββιδοτεχνείο.

Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Ο Ιβάν είναι μέσα στην τρελή χαρά. Όπως το ακούς, μάστορα. Ό,τι αποτέλεσμα και να έρθει το ματς στην Εφέσεων, στην αποπάνω θα είναι ο Ιβάν. Στην Πάολα θα πήγαινε το βράδυ έτσι και ήταν εδώ. Χάσει – κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Να σ’ το κάνω λιανά.

Πες ότι αθωώνεται ο ΠΑΟΚ. Λέει η Εφέσεων ότι, με βάση τα στοιχεία, δεν προκύπτει πολυϊδιοκτησία. Τι κι αν απαγορεύονται οι μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη, όλοι στον Λευκό Πύργο για τη μεγάλη δικαίωση. Και δώσ’ του βάρ’ του για το κατεστημένο που δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να ξαναπάρει πρωτάθλημα.

Μέχρι και την παραίτηση του Μητσοτάκη θα ζητήσει ο Ιβάν, όχι μόνο του Αυγενάκη και της ΕΕΑ. Και των λοιμωξιολόγων, μη σου πω. Όποιον πάρει ο χάρος. Θα φτιάξουνε και μία ρέπλικα στη Θεσσαλονίκη την κούπα και θα τη μοστράρουνε στην τροπαιοθήκη. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, σου λένε. Όπως έλεγαν όταν το πήρε η ΑΕΚ με το γκολ του Βαρέλα.

Άντε και καταδικάζεται ο ΠΑΟΚ, με επτά βαθμούς μείον. Πάπαλα φέτος το πρωτάθλημα. Πάλι στην αποπάνω θα είναι ο Ιβάν. Μετά θα τα ρίξει στον Γιαρένη. Ο πρόεδρος, σου λέει, είχε τις κόρες του στον Ολυμπιακό, άρα είναι μιλημένος. Γι’ αυτό μας καταδίκασε το κράτος των Αθηνών. Άντε πάλι στη Θεσσαλονίκη, πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες από το Σαββιδοτεχνείο για τον Γιαρένη.

Να σου δώσω την είδηση, μάστορα. Γράψανε στο Σαββιδοτεχνείο, ότι ο Γιαρένης πρέπει να παραιτηθεί και να δώσει το προεδριλίκι στον αναπληρωτή, τον Μελισσινό, γι αυτή την υπόθεση. Κι έπεσε το σύρμα, μην ξαναγραφτεί τέτοιο πράγμα και τους ξυπνήσουμε εκεί κάτω.

Να σ’ το κάνω πενηνταράκια. Αυτός είναι ο φόβος του Ιβάν. Μην παραχωρήσει τη θέση του ο Γιαρένης στον Μελισσινό και καταδικαστεί ο ΠΑΟΚ. Ποιον θα έχει να φορτώσει μετά; Τον κανέναν. Έτσι είναι. Ενώ τώρα, είναι εξασφαλισμένος ο εχθρός έτσι και χάσει ο ΠΑΟΚ. Φταίει ο Γιαρένης, που είχε τις κόρες του κολυμβήτριες στον Ολυμπιακό. Και καθάρισε.

Μετά θα αναλάμβανε το Σαββιδοτεχείο τον σανό, κι όλα καλά κι όλα ωραία, χτες ήσουν μ’ άλλονε παρέα. Θα την πλήρωνε ο Ηλίας. Άπαξ και βγει στην απέξω ο Ηλίας, βράσ’ τα κι άσ’ τα. Μετά, ο Ιβάν θα πρέπει να δικαιολογήσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί έκανε αυτήν την κουτσουκέλα, έτσι κι αποδειχτεί ότι πράγματι ο Καλπαζίδης πήρε τα λεφτά του μπάρμπα του και αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης.

Βέβαια, έτσι και γίνει η στραβή και χάσει ο ΠΑΟΚ, θα ξαναπάει στο CAS. Στο μεταξύ, ο Μπαλτάκος θα λέει ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και γι’ αυτό δεν παίζουνε καλά. Και στο ματς με τον ΟΦΗ που ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, τι κάνανε; Με τον ΠΑΣ; Με τη Λαμία; Θα πάει στο CAS κι έχει ο Θεός.

Μπορεί στο CAS να φτιάξει ίδια σύνθεση μ’ αυτήν που έστειλε την υπόθεση να ξαναδικαστεί. Τίποτα πρώην κολλητοί του Αλαφούζου δικαστές, κάποιοι άλλοι που έχουν κολλεγιά με δικηγοράντζες της Θεσσαλονίκης κ.λπ. Εδώ είμαστε.

 

Πολυϊδιοκτησία: Να είσαι Μητσοτάκης και ο Γεραπετρίτης να μη γεννάει ιδέες

Την Τετάρτη αρχίζουν τα όργανα στην Εφέσεων με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησια. Άντε, τώρα, να είσαι Μητσοτάκης. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα μετά την πανδημία. Τι απόφαση θα βγάλουν Γιαρένης και σία. Να έχεις κατά νου, δηλαδή, πώς θα σωθεί ο κόσμος από τον κωλοϊό, να έχεις και τους ΠΑΟΚτσήδες στα κάγκελα, όποια απόφαση και να βγει. Κι ο Γεραπετρίτης να μη γεννάει καμία ιδέα να είναι ευχαριστημένοι και στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Στέρεψε ο επιτελικός. Σε χρόνο dt είχε περάσει τροπολογία για αφαίρεση επτά βαθμών, όταν έμαθε ότι ο Γραμμένος είχε πάει τα μεσάνυχτα και κατήργησε το άρθρο 30 του ΚΑΠ που προβλέπει υποβιβασμό, για πολυϊδιοκτησία. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα όμως, δεν είναι το ίδιο. Είναι να μη σου τύχει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα