Ο Γιοβάνοβιτς λιγότερους βαθμούς από Πογιάτος, Μπόλονι, αλλά «ο Παναθηναϊκός στις ράγες της κανονικότητας»

Για να μην σας πιάνει κανένας κορόιδο, γιατί το Σαββιδοτεχνείο και το Αλαφουζοτεχνείο άρχισαν και πάλι να γράφουνε παπαριές για τον Παναθηναϊκό.

Γράφουνε και λένε, πρώην Αλαφουζοτέχνες και Αλαφουζοϋπάλληλοι στα κανάλια, ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στις ράγες για την κανονικότητα.

Να προσέξουν να μην πέσουν στις ράγες οι πρώην Αλαφουζοτέχνες και νυν μόνο Σαββιδοτέχνες και τους πατήσει κανένα τρένο.

Και να μην λέμε λόγια του αέρα. Πόσους βαθμούς έχει συγκεντρώσει ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι και την 17η αγωνιστική. Σύνολο 27.

Μάλιστα. Την περίοδο 2018-19, επίσης την 17η, με Γιώργο Δώνη στον πάγκο και πιτσιρικαρία από τα τμήματα υποδομής, πόσους είχε συγκεντρώσει; Είχε 29 βαθμούς στο γήπεδο, είχε και μείον έξι από τιμωρία.

Την περίοδο 2019-2020, 17η αγωνιστική, πάλι με Δώνη η Πανάθα είχε 22 βαθμούς, αλλά βάλει 25, διότι έχασε από γκολ οφ σάιντ 0-1 από την Ξάνθη στην Ριζούπολη και δεν μέτρησε δικό του γκολ, που δεν ήταν  οφ σάιντ. Ήταν η εποχή που είχανε φέρει το VAR Νίκος, Παππάς, Γιώργος Βασιλειάδης και Ευάγγελος Γραμμένος, αλλά ήταν κολοβό, χωρίς την γραμμή του οφ σάιντ.

Στην περίοδο 2020-2021 ο Παναθηναϊκός είχε Πογιάτος και μετά Μπόλονι στον πάγκο. Μάλιστα. Πόσους βαθμούς είχε την 17η αγωνιστική; Είχε έναν παραπάνω, μάστορα, 28, απ ό,τι τώρα ο Γιοβάνοβιτς. Τότε, όμως, δεν έλεγε κανένας ότι ο Παναθηναϊκός έμπαινε σε κανονικότητα.

Δηλαδή, δεν έμπαινε με τους 28 βαθμούς κι έμπαινε με τους 27; Πλάκα κάνουμε τώρα;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα