Ο Ιγκόρ Σίλβα στη λίστα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται ανάμεσα σε αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που εξετάζουν την περίπτωση του Ιγκόρ Σίλβα, πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2021 στη Λοριάν, ωστόσο φέτος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και ψάχνεται για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αφού η πρόταση της μεξικάνικης Νεκάξα για συμβόλαιο ενάμιση έτους έπεσε στο… κενό, ο Ιγκόρ Σίλβα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα. Ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικές ομάδες, διότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος πλάγιος αμυντικός εξετάζεται και από Λοκομοτίβ Μόσχας, Απόλλωνα Λεμεσού, Ράκοφ. Όπως και από έναν γαλλικό σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας, ο οποίος δεν κατονομάζεται.

Ο Ιγκόρ Σίλβα βρισκόταν στα τμήματα υποδομής του Αστέρα και πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2018 στον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν δανεισμοί σε ΑΕΚ Λάρνακας και Όσιγιεκ, με την κυπριακή ομάδα εν τέλει να τον αγοράζει το 2020 με 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ έναν χρόνο αργότερα τον πούλησε στη Λοριάν με 2,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα