Ο Ιβάν κατάλαβε πως του “την έφεραν” οι… Λουτσέσκοι με τον Σίντκλεϊ ή το δέχτηκε επειδή είναι τζάμπα;

Το ξεφτίλισαν οι Λουτσέσκοι τον ΠΑΟΚ. Όπως στο λέω. Κι απορώ, δηλαδή, γιατί δεν κάνει κάτι ο Ιβάν, πως το αφήνει να περάσει έτσι. Να στο κάνω σεντς.

Ο ΠΑΟΚ πήρε δανεικό από την Δυναμό Κιέβου τον Σίντκλεϊ Φερέιρα Περέιρα. Ωραίο όνομα, κάνει και ρίμα. Όπως λέμε ο Μήτρος – Μητρούσης με τους αείμνηστους Βέγγο και Μανέλη.

Αριστερό μπακ ο Φερέιρα Περέιρα. Μάλιστα. Και ρίχνεις μια ματιά, όχι δυο στο βιογραφικό του. Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ξεφορτώθηκε τον Βραζιλιάνο στο γιο του τον Ραζβάν. Και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Δανεικό στην Κορίνθιανς τον έδωσε ο Μιρτσέα την περασμένη σεζόν. Πέντε χρόνια συμβόλαιο υπόγραψε με την Δυναμό. Τον έδωσε δανεικό κι έπαιξε εννιά ματς. Μάλιστα.

Για να τον δώσει δανεικό η αλεπού των γηπέδων ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πάει να πει ότι το παλικάρι δεν έκανε. Κι αφού δεν έκανε, γιατί τον πάσαρε στον Ραζβάν και τον ΠΑΟΚ;

Καλή είναι η πλάκα που κάνουμε μερικές φορές με τον ΠΑΟΚ, έτσι για να σπάει η μονοτονία, αλλά εδώ το πράγμα είναι σοβαρό. Τον βάλανε στη μέση και τον δουλέψανε τον φουκαρά τον φουκαρά τον Ιβάν Σαββίδη. Εκτός κι αν ο Ιβάν συμβιβάστηκε, ότι απο το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα. Σου λεέι, εν πληρώνω που δεν πληρώνω, άσε να δούμε τι καπνό φουμάρει ο Φερέιρα Περέιρα.

Τώρα, θα εις, από τον γερο-Βιεϊρίνια, ό,τι και να’ ναι ο Φερέιρα Περέιρα, καλύτερος θα είναι. Σωστό είναι αυτό. Αλλά δεν αλλάζει σε τίποτα ότι τον δουλέψανε σε ψιλό γαζί τον Ιβάν. Έχω λάθος;

Το παιδί μακάρι να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ. Άμα παίξει, θα τον ξαναπάρει ο Μιρτσέα στην Δυναμό. Έτσι είναι. Πέντε χρόνια είναι το συμβόλαιο. Δοκιμαστήριο τον έκανε ο ΠΑΟΚ ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, αυτή είναι η αλήθεια, μάστορα.

Ύστερα, ο Φερέιρα Περέιρα, τα τελευταία επτά χρόνια, μόνο μια χρονιά στέριωσε. Στην Δυναμό. Σύννεφο πήγε ο δανεισμός. Στην Γκόια, στην Κορίνθιανς δυο φορές και τώρα στον ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα