Ο Ιβάν πλουσιότερος κατά 20 εκατ. ευρώ με “δημιουργική λογιστική” Βαρουφάκη!

Γελάνε και τα τσιμέντα με την δημιουργική λογιστική, πως την έλεγε ο γίγαντας Βαρουφάκης με το ένα «ν» στο Γιάννης. Τότε που έδινε τις «μάχες» του στην Ευρώπη για να έφερνε τα χειρότερα μνημόνια, μαζί με τον Αλέξη.

Για τον Ιβάν Σαββίδη θα σου πω. Έγινε πιο πλούσιος κατά 20 εκατ. μιλιόνια εξ αιτίας του Βαρουφάκη. Με δημιουργική λογιστική του Τζον Μέιναρντ Κέινς των ημερών μας. Άκου, ρε, φίλε, για να τραβάς τα μαλλιά σου, μαζί με τα μυαλά, τι γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες. Άκου να δεις πόσο παπάρα πέφτει. Τα κέρδος, λέει, είναι «θεωρητικό».

Από τον Αύγουστο, σου λένε, μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, σύμφωνα με το transfermarkt – έχουν αυτοί σήμερα, ο ΠΑΟΚ βρήκε κέρδος της τάξης των 5.240.000€, από τους Καγκάβα, Σβαμπ, Μουργκ, Νινούα, Περέιρα, Βρακά και Μπράντονιτς!

Μάλιστα. Και ρωτάω εγώ: Πότε πήραν υπεραξία όλοι αυτοί, ρε. Ο Καγκάβα που περπατάει και παίζει με το δάκτυλο να δίνει οδηγίες; Ο Σβαμπ, ο Μουργκ, επειδή έβαλε ένα φάουλ με την ΑΕΚ; Ο Νινούα που δεν έπαιξε καθόλου; Πότε πρόλαβαν και πήραν υπεραξία στον ΠΑΟΚ;

Κι όχι μόνο αυτοί, σου γράφει το Σαββιδοτεχνείο. «Ο ΠΑΟΚ εκτόξευσε επιπλέον κατά 16.400.000€ (!) την αξία του ρόστερ του, κυρίως χάρη στην άνοδο της χρηματιστηριακής αξίας τριών ποδοσφαιριστών του: Τζόλη (αύξηση αξίας κατά 9,6εκ.), Ίνγκασον (κατά 2,5εκ.) και Μιχαηλίδη (κατά 2,1εκ.)».

Κι άλλη μπουγάτσα με σανό. Ο Ίνγκασον αύξησε την τιμή του επειδή τον ξεφτίλισε ο Μακέντα στα δυο ματς με τον Παναθηναϊκό; Ο Τζόλης που τον τελευταίο καιρό του κάνει καψώνι ο Γκαρσία και πότε τον ξεκινάει και πότε όχι; Και το φοβερό είναι με το Μηχαηλίδη, που αυξάνει την τιμή του, επειδή μένει μόνιμα στον πάγκο και τον σκουπίζει από τη σκόνη.

Ξέρεις, μάστορα, ποιο είναι το πιο τραγικό; Ότι το γράφει αυτό το Σαββιδοτεχνείο γιατί θέλει να τονίσει ότι όταν πουληθούν, που είναι άπαντες προς πώληση, ο Ιβάν θα εισπράξει υπεραξία! Αυτό είναι το ζητούμενο. Πόσα λεφτά θα μπουν στην τσέπη του Ιβάν.

Λες κι οι ομάδες που θέλουν ν’ αγοράσουν από τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρουν, δεν παρακολουθούν ότι ο ΠΑΟΚ δεν περπατάει κι ο Γκαρσία δεν μπορεί να εξελίξει κανέναν. Το Σαββιδοτεχνείο περίμεναν με την δημιουργική λογική του Βαρουφάκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα