Ο Ιβάν ζητάει όσα κι ο Μαρινάκης από NOVA, Cosmote! (Θα του δείξουνε τις συμβάσεις;)

Ωραία, πάμε για σέντρα στις 28 Αυγούστου. Αφού τα βρήκε ο Αστέρας με την NOVA, οι άλλοι πέντε, Ιωνικός, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός και Λαμία θα τσιμπήσουν το ρευστό της Cosmote TV και όλα καλά. Μάλιστα.

Και με τον ΠΑΟΚ, τι θα γίνει; Τον Ιβάν που το έπαιζε «πατερούλης» των έξι ότι και καλά τους βοηθούσε για μεγαλύτερα ποσά, λέω. Που θα πάει ο Ιβάν; Να στο πω.

Να στο πω. Και η Cosmote και η NOVA μίλησαν με τον ΠΑΟΚ. Όχι απ ευθείας με τον Ιβάν. Με το Μάκη τον Γκαγκάτση. Ο Ιβάν ζητάει όσα λεφτά πήρε κι ο Ολυμπιακός. Εκεί χάλασε η δουλειά.

Ο Ιβάν Σαββίδης με τους γηραλέους άνω των 30 ετών που αγκομαχάει να νικήσει την Μποέμιανς και δεν νικάει την Ριέκα και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, ζητάει όσα λεφτά παίρνει ο Μαρινάκης.

Ίδιο μέγεθος με τον Ολυμπιακό θεωρεί τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν. Δικαίωμά του να τον θεωρεί και Μπαρτσελόνα ή Μάντσεστερ Σίτι, βέβαια. Δικό του είναι το μαγαζί, ό,τι θέλει το κάνει, όσο γουστάρει το πουλάει.

Ρωτάω τώρα, εγώ: Ο Ιβάν θέλει όσα ο Μαρινάκης, με γειά του με χαρά του. Ξέρεις κανένας με πόσα υπόγραψε ο Μαρινάκης στην NOVA; ΘΑ του δώσουνε την σύμβαση να την δει, αν τη ζητήσει; Όχι βέβαια. Ή μήπως ξέρει ο Τσαμάζ πόσα θα πάρει ο Ολυμπιακός από το αντίπαλο μαγαζί. Ούτε αυτός ξέρει.

Έγραψε το Σαββιδοτεχνείο ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με 2.5 εκατ. ευρώ, χωρίς τις εμπορικές χρήσεις. Πιάσε το αυγό και κούρευτο, κάνει και χωρίστρα, λέω εγώ.

Και μιας και είπα για «πατερούλη», ο Ιβάν ο «προστάτης των αδυνάτων»  ήταν αυτός που είχε σπάσει την κεντρική διαχείριση και διαπραγματεύτηκε μόνος του με την NOVA το 2017.

Κι όχι μονάχα αυτό. Ο «πατερούλης» Ιβάν βρέθηκε μερικές ημέρες πριν τσεπώσει 30 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ τον Ιούλιο του ’19. Έγιναν οι εκλογές, έχασε ο Αλέξης Τσίπρας και αντίο τα μιλιόνια. Του «προστάτη» Ιβάν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα