Ο Καγκάβα άρχισε να κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ, μονίμως σηκωμένο το χέρι για οδηγίες

Ορεξάτος, σου λέει το Σαββιδοτεχνείο μπήκε ο Καγκάβα στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ. Μάλιστα. Άρχισε το σανό με σαντιγύ, λέω εγώ. Και τιμ έκανε ο Καγκάβ; Έκανε δυο σουτ το ένα άουτ και το άλλο από κοντά που το απέκρουσε ο Νάγκι και δυο πάσες ακίνδυνες. Αυτό, το βάφτισαν «ορεξάτος».

Εγώ άλλα πράγματα είδα. Ότι στο μισάωρο που έπαιξε, ήταν συνέχεια με το χέρι υψωμένο ή οριζόντιο με το δείκτη του χεριού να λέει ή δώστε μου την μπάλα ή που πρέπει να πάει η μπάλα.

Κι άμα νομίζεις, μάστορα, ότι υπερβάλω, ξαναδές το βίντεο. Οδηγίες μέσα στο γήπεδο. Ακόμα δεν ξέρει ούτε το χρώμα της φανέλας και δίνει οδηγίες.

Κι εγώ, δεν σου λέω. Ο Καγκάβα είναι. Προπονητή τον Κλοπ είχε και τον Αλεξ Φέργκιουσον. Όχι τον Γκαρσία, που τον έκανε προπονητή ο Ιβάν.Αν δεν δώσει αυτός οδηγίες, ποιος θα δώσει, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα;

Να στο θέσω και αλλιώς: Ποιος ξέρει περισσότερο θεωρία για το ποδόσφαιρο; Ο Καγκάβα ή ο Πάμπλο;

Κι επειδή ο Καγκάβα είναι ο Καγκάβα, θα έχουμε ντράβαλα στα αποδυτήρια. Θα δεχτεί ο Ιάπωνας να του κάνει παρατηρήσεις ο Γκαρσία; Τσαμπουκάδες και τέτοια, δεν περνάνε εκεί. Ο Σίντζι είναι μεγαλύτερος μέγεθος από τον Παύλο. Γι αυτό και σηκώνει το χέρια συνέχεια.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα