«Ο Κάκος με είπε νούμερο»

Στην καταγγελία πως ο Τάσος Κάκος τον αποκάλεσε «νούμερο» προχώρησε ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο τεχνικός ηγέτης της Καλλονής, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, στην συνέντευξη Τύπου, μίλησε για το τετ-α-τετ που είχε με τον Κερκυραίο ρέφερι.

«Έχω να καταγγείλω τη συμπεριφορά του κ. Κάκου. Υπηρετώ το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και τέτοια συμπεριφορά ποτέ δεν την έχω συναντήσει, με στεναχώρησε πολύ. Του είπα ‘μου επιτρέπεις να σου κάνω μια ερώτηση’ και πηγαίναμε αγκαλιά, του λέω ‘δεύτερη κάρτα στον Ούμπιντες μπορούσε να είναι’, μου λέει ‘όχι, δεν σφύριξα’, ‘κι αφού δεν σφύριξες, γιατί επανήλθες’ και μόλις μπαίνει μέσα μου λέει ‘μην μου κάνεις εμένα τέτοιο, είσαι νούμερο’. Θεώρησε ότι έκανα χειρονομίες», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Και συνέχισε για την εικόνα της ομάδας του: «Είπα στους παίκτες ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε με δύο καλές ομάδες, όχι όμως όσο δείξαμε εμείς. Απόδειξη ότι μετά το 75′ μπήκαμε στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τρεις ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχουμε την ικανότητα».

Διαβάστε επίσης