Ο Κασσελάκης υποσκελίζει τις αποχωρήσεις και θέλει να ανάψει στο φουλ τις μηχανές

Οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν θα φτάσουν τις 3.000, επισήμανε ο αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης

Σε χαμηλό ρυθμό κινήθηκαν οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Βασιλειάδης στην Πολιτική Γραμματεία που διεξήχθη στην αίθουσα «Λεωνίδας Κύρκος», στα γραφεία επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλειάδη οι αποχωρήσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα φτάσουν τα 3.000 μέλη.

«Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από τη ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τις εργασίες της Πολιτικής Γραμματείας άνοιξε -πρώτος μεταξύ ίσων όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης χαρακτηρίζοντας τη σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου.

Επισήμανε ακόμη ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ανέφερε στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Το κλίμα κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας

Παράλληλα, εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια, ώστε να ανάψουν στο φουλ οι μηχανές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το κλίμα κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας, όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη και των μελών της περιγραφόταν με τις λέξεις «συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα