Ο Κεγκέρογλου «διέλυσε» τον Ραγκούση

Συνέχισε μέσω twitter την κόντρα που είχε στη Βουλή με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή την αποστασία!

Όπως σχολίασε στο twitter ο Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφερόμενος στον Γιάννη Ραγκούση:

«2 φορές διορισμένος βουλευτής & ο 1ος που πρόδωσε τον Γιώργο Παπανδρέου, που τον έκανε πρώτο στην τάξη υπουργό, για να κάθεται στη θέση του Καμμένου, αγκαλιά με το Θύμιο Λυμπερόπουλο, υον οποίο έλεγε «βαψομαλιά» θυσιάζοντας τον τουρισμό μιας χρονιάς για την «εικονική» κόντρα τους».

Σημειώνεται, πως την Πέμπτη οι δυο βουλευτές είχαν σφοδρή κόντρα στη Βουλή.

«Δεν υπήρξα αποστάτης», είπε o Γιάννης Ραγκούσης και συνέχισε, λαμβάνοντας το λόγο επί προσωπικού για να απαντήσει στην επίθεση που του εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός προ 15ημερου από το βήμα της Βουλής, με αφορμή παλαιότερα επιθετικά του σχόλια στα social media κατά του Αλέξη Τσίπρα: «Ούτε διέσπασα την παράταξη μου, ούτε εκδιώχθηκα, ούτε έριξα την κυβέρνηση καθοδηγούμενος από ξένο παράγοντας, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης».

«53 χρόνια μετά ο σύγχρονος αποστάτης αντέγραψε τον παραδοσιακό», σχολίασε από την πλευρά του ο Βασίλης Κεγκέρογλου που εξοργίστηκε από την αναφορά του Γιάννη Ραγκούση ότι δεν άλλαξε πολιτική και ιδεολογική παράταξη και πως δεν κατάντησε διορισμένος υπουργός της Δεξιάς. «Ήσουν διορισμένος δύο φορές υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, αλλά και δύο φορές διορισμένος βουλευτής», του είπε ακόμη ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα