Ο Κλάτενμπεργκ ξανάγινε «άνθρωπος του Ιβάν», καμία κόκκινη στον Τζόλη (video)

Όπως τα λέγαμε. Ο Κλάτενμπεργκ κιότεψε στις συνεχείς επιθέσεις του Σαββιδοτεχνείου και τα είπε μια χαρά για την περασμένη αγωνιστική. Ότι ο Μανούχος ήταν άριστος στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

Δεν έπρεπε να αποβάλει τον Τζόλη που χτύπησε εκτός φάσης τον Σκόνδρα. Άριστη η διαιτησία του Μανούχου.

Το μοναδικό λάθος που βρήκε ο Κλάτενμπεργκ κι αυτό είναι αλήθεια, ήταν το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Βόλου στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Που καταλήγουμε; Ότι ο Κλάτενμπεργκ το πήρε το μήνυμα με τις ειρωνείες του Σαββιδοτχνείου, που τον έβριζαν πατόκορφα από το ματς με τον ΠΑΣ και για μία εβδομάδα και το γύρισε πάλι το έργο. Την κατακόκκινη του Τζόλη την έκανε κίτρινη.

Κι έτσι, το Σαββιδοτεχνείο θα ηρεμήσει με τον Κλάτυ, που ξαναγύρισε στο “μαντρί της εξυγίανσης”. Διότι οι Σαββιδοτέχνες το είχαν έγνοια όπως έγραψε η “Α” και η iapopsi.gr ότι πήγε στους απέναντι. Γι αυτό κι έστειλαν επιστολή, την οποία… έντεχνα άφησαν να διαρρεύσει στον Τύπο. Τον δικός τους, βέβαια.

Περιμένουμε τον Κάκο τώρα να βγει να του τα χώσει, επειδή είπε ότι δεν έγινε πέναλτι στον Ίνγκασον από τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο.

Η «Α» και η iapopsi.grτο είχαν γράψει καθαρά, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον Κλάτυ, είναι να τρέχει το μαρούλι γύρω στα 50 το μήνα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα