Ο Λουτσέσκου παίζει «τελικό» με την Μποέμιαν της μερικής απασχόλησης των παικτών της και τον… «Καιρό των Τσιγγάνων»!

Ο ΠΑΟΚ παίζει σήμερα (20:00) «τελικό» με την ιρλανδέζικη Μποέμιαν, από την οποία είχε χάσει 2-1 στο Δουβλίνο. «Τελικό» χαρακτήρισε και το πρώτο ματς ο στρατηγός Λουτσέσκου, όπως τον αναφέρει ο κόλακας.

Και ψάχνεις στο διαδίκτυο, να δεις τι διάολο ομάδα είναι αυτή η Μποέμιανς που κέρδισε ολόκληρο στρατηγό Λουτσέσκου. Είναι καμία ομαδάρα και κάναμε όλοι λάθος και μήπως έχει δίκαιο ο στρατηγός;

Δεν θα σου πω πολλά πράγματα. Η Μποέμιαν είναι ένας σύλλογος ηθικοπλαστικός. Και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Όπως ελληνικές ομάδες που ιδρύθηκαν στην Σμύρνη, ο Πανιώνιος, ο Απόλλων Σμύρνης, που δεν ιδρύθηκαν για να παίζουν μπάλα, αλλά λειτουργούσαν ως εντευκτήριο, έτσι είναι και οι Μποέμιανς.

Πάνε και παίζουν φιλικά παιχνίδια με τους φυλακισμένους της φυλακής Mountjoy, παίζουν φιλικά σε σχολεία, για αναξιοπαθούντες, για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μ’ αυτή την ομάδα παίζει ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου μιλάει για «τελικό».

Υπάρχει και καλύτερο, ωστόσο. Οι παίκτες της είναι όλοι με «μερική απασχόληση». Δεν υπάρχει επαγγελματίας παίκτης, πλήρους απασχόλησης. Παίζουν μπάλα στο σύλλογο, αλλά άλλη είναι η δουλειά τους η κανονική. Πρέπει να ταΐσουν τις οικογένειές τους.

Πριν από τρία χρόνια ο σύλλογος βάρεσε φαλιμέντο και ποιος τον έσωσε; Οι φανατικοί οπαδοί της, οι «Τσιγγάνοι». Αυτοί μάζεψαν χρήματα. Οι «Gypsies Supporters Trust».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα