Ο Μάκης Γκαγκάτσης ντύθηκε….Σαββίδης και τα έψαλλε στους παίκτες

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει εξαφανισμένος στον ΠΑΟΚ και ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν αυτός που κλήθηκε να τα… ψάλλει στους παίκτες για την ήττα 0-1 από τον Άρη.

Ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είπε στους παίκτες πως είναι ντροπή να καταγράφεται ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια.

Απευθύνθηκε με ιδιαίτερη σκληρή γλώσσα τονίζοντας πως είναι υποχρέωση όλων να αντιληφθούν σε ποια ομάδα παίζουν και εφόσον δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας μπορούν να το πουν ώστε η ομάδα να πράξει τα δέοντα και να τους απαλλάξει. Παράλληλα σημείωσε πως αυτό που εκνευρίζει περισσότερο δεν είναι η ήττα αλλά το ότι  ήρθε με κατεβασμένα χέρια.

Συνεχίζοντας ζήτησε να μην συμβιβάζονται με το αποτέλεσμα και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Εδώ δεν κάνετε το χόμπι σας. Είστε επαγγελματίες και ο ΠΑΟΚ σας προσφέρει τα πάντα. Έχετε από τα πιο υψηλά συμβόλαια. Δεν σεβαστήκατε και τον κόσμο και τον Σαββίδη που σας προσφέρει τα πάντα!».

Δεν παρέλειψε ακόμη να σημειώσει: «Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι έχουμε τις ευθύνες μας. Και όλοι μαζί είμαστε υποχρεωμένοι να ανατρέψουμε την κατάσταση.»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα