Ο Μαρινάκης πίσω από το «ντου» των κάφρων και της Σταμάτη στον Ζαραλίκο; Ναι, αν έτσι… βολεύει. Ο “καλλιτέχνης” επιτέθηκε στον… Μητσοτάκη!(video)

Άντε πάλι τα ίδια. Η χαρά του Σαββιδοτεχνείου. Κάτι νούμερα μπούκαραν στο θέατρο Καρέζη, όπου έδινε παράσταση ο Ζαραλίκος και ανέβηκαν στην σκηνή, μαζί με κάποια Σταμάτη, που δουλεύει στο Μαρινακέικο.

Όταν ο  Ζαραλίκος σατίρισε τον Μαρινάκη, μπούκαραν στη σκηνή Σάσα Σταμάτη και Σία. Για να διαμαρτυρηθούν και καλά. Μιλάμε για νούμερα τρελά.

Και ρωτάω τώρα εγώ: Ο Ζαραλίκος είναι αυτός που είναι. Μέχρι και τα συνθήματα και τις ανακοινώσεις έλεγε από τα μεγάφωνα της Ν. Φιλαδέλφειας. Κι είναι κακό αυτό το πράγμα; Όπως ο κάθε άνθρωπος, έτσι και ο Ζαραλίκος είναι οπαδός. Κανένα κακό δεν έκανε.

Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Αυτούς τους παπάρες και τη Σταμάτη, ο Μαρινάκης τους έστειλε; Γιατί αυτό αφήνουν να εννοηθεί οι παπάρες, που μιλάνε για δημοκρατία και άλλες τέτοιες παπαριές Γεωργίτσα μου. Δηλαδή, ξύπνησε το πρωί ο Μαρινάκης και λέει άμετε στον Ζαραλίκο να τα κάνετε μπουρδέλο; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Δηλαδή, αν αύριο πάει ένα και τον πλακώσει τον Ζαραλίκο ή κάποιον άλλον, πάει να πει ότι τον έβαλε κάποιος; Τι ανοησίες είναι αυτές, ρε.

Αλλά η κατάσταση στην ελληνική κοινωνία ξέφυγε, ρε μάστορα. Εδώ, ρε, συλλαμβάνεται ένας ληστής και πλακώνουνε την επόμενη μέρα «οπαδός του Ολυμπιακού ο ληστής». «Φίλαθλος του Παναθηναϊκού ο διαρρήκτης», «είδε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μετά, έριξε μολότοφ». Για τέτοια ξεφτίλα, μιλάμε ο Τύπος. Κι από κάτω βλέπεις σχόλια για ψυχιατρείο.

Άπαξ όμως και τον έχεις βάλει στο στόχαστρο τον Μαρινάκη και τον κάθε Μαρινάκη, βγάζεις από τη μύγα ξύγκι. Τους χρεώνεις τον κάθε μαλάκα.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, που κατά άλλα… σατιρίζει τα έχωσε στον… Μητσοτάκη με δήλωσή του στο sdna: «Στην χώρα που είναι Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα