Ο Μπαλτάκος στο Παρίσι: Το αποκλειστικό της iapopsi.gr και οι «κλέφτες» του sdna.

Η iapopsi.gr δημοσίευσε ένα αποκλειστικό θέμα, ότι ο Μπαλτάκος την έκανε ξαφνικά για το Παρίσι και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Στο σχετικό link μπορείτε να δείτε παρακάτω τι ακριβώς ειπώθηκε.

Και βγαίνει το sdna.gr αυτό που κάνει «κανονική» δημοσιογραφία και γράφει την είδηση σαν να είναι δικιά του. Περίπου 12 ώρες μετά.

Εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr έχουμε μια αρχή: Ένα αποκλειστικό θέμα οποιουδήποτε site ή εφημερίδας το γράφουμε και αναφερόμαστε ΠΑΝΤΟΤΕ στην πηγή. ΚΑΝΟΝΑΣ. Διότι κι άλλοι δημοσιογράφου δουλεύουν εκτός από τους δικούς μας. Εμείς δεν είμαστε ούτε μικρόψυχοι, ούτε αλαζόνες.

Αυτό θα πει σεβασμός στην δουλειά των άλλων. Το συγκεκριμένο site διάβασε το ρεπορτάζ και το έγραψε σαν να είναι δικό του. «Σύμφωνα με πληροφορίες», σου λέει.

Όχι ότι μας νοιάζει στο φινάλε. Εμείς την δουλειά μας κάνουμε και την κάνουμε καλά. Απλά, δεν γουστάρουμε τους «κλέφτες» που αυτοσερβίρονται στην πιάτσα ως αυθεντίες με την δουλειά των άλλων.

 

Τι έγραψε το sdna.gr:

Στο Παρίσι βρέθηκε την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η συνάντηση δεν ανακοινώθηκε, ωστόσο ο Μπαλτάκος θεωρείται βέβαιο ότι θα έθεσε το θέμα οικονομικής ενίσχυσης για το πρωτάθλημα της Super League 2, οπως υποσχέσθηκε ότι θα κάνει στη συνάντηση που είχε με τον Π. Μαρτσούκο.

Είναι πολύ πιθανό στη συνάντηση να τέθηκε και το θέμα που υπάρχει με το αίτημα της Super League για ελίτ διαιτητές στα πλέι οφ αλλά και το τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τις αντιδράσεις των προέδρων του Ολυμπιακού και του Άρη αλλά και την διαιτησία στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Το ρεπορτάζ της iapopsi.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον Ινφαντίνο ο Μπαλτάκος για προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ ( με πρόεδρο τον ίδιο…)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα