Ο Μπένετ άνοιξε τα χαρτιά του στον πρώτο γύρο

Sports Παρασκήνια

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Στέφεν Μπένετ, άνοιξε τα χαρτιά του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε με 13 αγωνιστικές πριν το Μουντιάλ. Έδειξε με τους ορισμούς που έκανε εντός των τειχών, ποιους διαιτητές υπολογίζει για την επαγγελματική διαιτησία, αλλά και γενικότερα για να φέρουν εις πέρας το πρωτάθλημα, με… περιορισμένες γκρίνιες.

Ο εκλεκτός των εκλεκτών είναι ο Τάσος Παπαπέτρου. Ο Αθηναίος ρέφερι έχει οριστεί και στις 13 πρώτες αγωνιστικές της Super League. Μαζί με Σιδηρόπουλο, Φωτιά έχει έξι ορισμούς στο χόρτο, πέντε VAR, ενώ έχει μπει 4ος και σε δύο ντέρμπι (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός). 

 Ο Μπένετ έχει δείξει πως στηρίζεται πολύ στους διεθνείς, αλλά και σε κάποιους διαιτητές που τον έχουν βγάλει «ασπροπρόσωπο», όπως ο Γκάμαρης και ο Τζοβάρας. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί ο Βεργέτης που ανέβηκε το καλοκαίρι στην πρώτη κατηγορία. 

Δεύτερος σε ορισμούς συνολικά, ο επίσης διεθνής Γιάννης Παπαδόπουλος με 12 (4 χόρτο, 6 VAR, 2 4oς). Από 11 έχουν οι Γκάμαρης, Τζοβάρας, Βεργέτης, Περράκης, Κουμπαράκης. Στους 10 είναι οι Φωτιάς και Διαμαντόπουλος, επίσης διεθνείς ρέφερι. Έναν λιγότερο έχει ο Σιδηρόπουλος και ο Ευαγγέλου και οκτώ ο Μανούχος.  Τελευταίος σε ορισμούς είναι ο Ματσούκας, ο οποίος δεν έχει σφυρίξει ακόμα παιχνίδι στη Super League, αλλά έχει οριστεί τέταρτος σε τρία ματς. Από ένα παιχνίδι έχουν διευθύνει πλην Κουμπαράκη, οι Τσιμεντερίδης, Πολυχρόνης, Τσέτσιλας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα