Ο Ντέμης άδειασε τον Μάνταλο αλλά οι διαρροές στέλνουν μήνυμα

Παραωρίμασε και σαπίζει το βασίλειο της Δανιμαρκίας του Μπαλτάκου

Η φάση για το αν υπάρχει πέναλτι του Λαντρ της Κηφισιάς στον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ στο 88’ του αγώνα Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Τέτοια που και ακόμη ο εμβληματικός αρχηγός της Ένωσης Ντέμης Νικολαϊδης έχει αμφιβολία παρά την τηλεοπτική άνεση, για το αν υπήρξε παράβαση. «Δεν έχω καταλάβει αν βρίσκει τον Λιβάι ο παίκτης της Κηφισιάς. Αν βρίσκει πρώτα τα πόδια και μετά την μπάλα δεν μπορώ να το καταλάβω, άρα δεν έχω και άποψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέτοιες φάσεις συμβαίνουν. Αυτό που προκαλεί όμως είναι πως ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος, ήταν παρατηρητής διαιτησίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού της ΑΕΚ και ότι διέρρευσε η έκθεσή του που είναι επιβαρυντική για τον διαιτητή Τσαγκαράκη (Χανίων) και τον Φωτιά (Πέλλας) που ήταν υπεύθυνος του VAR.

Aπό που διαρρέουν τέτοιες εκθέσεις; Και τι μηνύματα στέλνονται στους διαιτητές που μαθαίνουν από τα ΜΜΕ πως τελούν υπό τιμωρία; Το βασίλειο της Δανιμαρκίας του Μπαλτάκου, γιατί είναι αστείο να συζητάμε για τον Σουηδό αρχιδιαιτητή, παραωρίμασε και σαπίζει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα