Ο Ντρεοσί που θέλει στον Παναθηναϊκό ο Μπόλονι δεν ήταν ποτέ…αθλητικός διευθυντής

Στην Γαλλία αναδημοσιεύεται η είδηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, αλλά και άλλων ιστοσελίδων που την αναπαρήγαγαν για την πολύ πιθανή πρόσληψη του Πιερ Ντρεοσί στην θέση του αθλητικού διευθυντή στον Παναθηνα¨ϊκό.

Στο ρεπορτάζ της Equipe επισημαίνεται ότι ο Λάζλο Μπόλονι είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ντρεοσί στην Ρεν και τον πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος ενέκρινε την πρόσληψή του.

Η γαλλική εφημερίδα ωστόσο, αναφέρει ότι ο Ντρεοσί δεν έχει δουλέψει ποτέ ως αθλητικός διευθυντής (αλλά ως γενικός διευθυντής), ενώ είχε δουλέψει παλιότερα ως βοηθός προπονητή στις Κάνες (1994-96) και για ένα χρόνο (2006-07) στην Ρεν.

Ο Ντρεοσί είναι γεννημένος το 1959, ενώ είναι η πρώτη φορά που φεύγει από την Γαλλία καθώς δεν έχει την παραμικρή εμπειρία από το εξωτερικό, ενώ είναι αμφίβολο αν έχει και γνώση παικτών, όπως συμβαίνει με όλους τους αθλητικούς διευθυντές των ομάδων.

Ή απλά έρχεται στον Παναθηναϊκό επειδή ο Μπόλονι θέλει έναν δικό του  άνθρωπο στ΄ αποδυτήρια.

Ας δούμε τι γράφει η L Equipe για το θέμα:

«Ο Pierre Dréossi, 61 ετών, θα γίνει ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά την πρόσληψη ως προπονητής του Laszlo Bölöni, ο οποίος λειτούργησε σαν  μεσάζοντες για την άφιξη του Γάλλου. Ο πρώην γενικός διευθυντής της LOSC και ο γενικός διευθυντής της Rennes και της Paris FC βθα βρίκσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα σε λίγες ώρες για να συνεργαστεί με έναν από τους μεγάλους συλλόγους της Αθήνας, που είναι σήμερα σε δυσκολία στο πρωτάθλημα (μόλις 9ος με 9 πόντους , δέκα βαθμούς  πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Άρη). Στην καριέρα του, ο πρώην αμυντικός δεν έχει δουλέψει ποτέ ως αθλητικός διευθυντής ως τέτοιος και θα είναι η πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα