Ο Πάμπλο εκδικείται και περιμένει…

Sports Παρασκήνια

H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και σίγουρα ο Πάμπλο Γκαρσία το απολαμβάνει να βλέπει τον… πολύ Ραζβάν Λουτσέσκου να κατρακυλάει. Να μην μπορεί πλέον να έχει επιτυχίες. Ο Ουρουγουανός πήρε το κύπελλο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης τον τελείωσε. Δεν του έδωσε την ευκαιρία να δείξει κάτι περισσότερο. Τον έστειλε στα… ξερά του ΠΑΟΚ Β΄, εκεί όπου το κίνητρό του να δημιουργήσει μια νέα σημαντική ομάδα είναι μηδαμινό. Για ποιον να βγάλει παίκτες ο Γκαρσία; Σε ποιον να τους δώσει; Σε αυτόν που δεν γυρίζει καν να τον κοιτάξει;

Πού ακούστηκε να μην υπάρχει συνεργασία μεταξύ των προπονητών της πρώτης και δεύτερης ομάδας. Ούτε καν επικοινωνία.

Ο Ιβάν Σαββίδης επενδύει στα τμήματα υποδομής. Γνωρίζει πως μέσα απ’ αυτά ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ανάσες. Ωστόσο όπως λειτουργεί το σύστημα, μια τρύπα στο νερό κάνει και τίποτα παραπάνω.

Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει υπομονετικά την ώρα που θα τον φωνάξουν ξανά να πάρει στα χέρια του την πρώτη ομάδα. Αυτό έχει στο μυαλό του. Και για να επιτευχθεί θα πρέπει ν’ αποτύχει ο Ρουμάνος. Γιατί λοιπόν να ενισχύσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου; Δεν έχει λόγο. Το αντίθετο. Πόσο μάλλον όταν ο πρώτος προπονητής δεν ρίχνει ούτε μια κλεφτή ματιά προς τα κάτω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα