Τρελά κορωνοπάρτι σε όλη την Θεσσαλονίκη οι ΠΑΟΚτζήδες (video)

Να μην λέτε ότι τα γράφουμε εμείς. Αντιγράφουμε από το sdna: «Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 95 χρόνια ζωής και οι οπαδοί του Δικεφάλου έστησαν το δικό τους πάρτι σε όλη τη Θεσσαλονίκη για τα γενέθλια της αγαπημένη τους ομάδας. Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε στα Κάστρα φωνάζοντας συνθήματα για την συμπλήρωση 95 χρόνων από την ίδρυση του Δικεφάλου, με το κεντρικό σύνθημα των φίλων του Δικεφάλου να είναι το «χρόνια πολλά Δικέφαλε». Από τα Κάστρα και μέσω της Αγίου Δημητρίου το… πάρτι των οπαδών του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε με μοτοπορεία στο γήπεδο της Τούμπας, όπου στήθηκε μια μεγάλη γιορτή για τα 95 χρόνια από την ίδρυση του Δικεφάλου»

Οι Σαββιδοτέχνες ήταν που φωνάζανε συνέχει γι τους γαύρους, ότι δεν παρεμβαίνει η Αστυνομία, όταν η Ελλάδα είναι στα κόκκινα για την πανδημία. Και στο “Καραϊσκάκης” που πήγανε καμιά πενηνταριά στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πάλι με το Χρυσοχοϊδη και την Αστυνομία τα έβαλαν. Τώρα, που βγήκαν στους δρόμους οι ΠΑΟΚτζήδες, τουμπεκί. Μη τυχόν και χάσουμε τα πελατάκια μας.

Καταλαβαίνεις, δηλαδή, πόσο μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά ο άλλος, όταν για το ίδιο πράγμα, την μία κράζεις και την άλλη, βάζεις την ουρά σκα σκέλια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα