Ο Παύλος ετοιμάζει πλατφόρμα και περιμένει το καλοκαίρι

Ολοένα και περισσότεροι από το ΚΙΝΑΛ εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι τελικά ο Παύλος Γερουλάνος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές για τη θέση του προέδρου

Ολοένα και περισσότεροι από το ΚΙΝΑΛ εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι τελικά ο Παύλος Γερουλάνος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές για τη θέση του προέδρου.

Κι όπως έχω γράψει αρκετές φορές, ο πρώην υπουργός περιμένει το καλοκαίρι, όπου θα έχει κοπάσει το τρίτο κύμα της πανδημίας και θα έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον οι μισοί Έλληνες. Και αναμένει τη συγκεκριμένη εποχή, εκτιμώντας ότι τότε θα έχουν ξεκινήσει οι περισσότεροι Έλληνες να επιστρέφουν στην κανονικότητα. Επίσης, μέχρι τότε θα έχει έτοιμη, όπως μαθαίνω, την ιδεολογική του πλατφόρμα. Και δεν μιλάμε μόνο για την άμεση επιστροφή στον τίτλο του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή την εποχή ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με «πράσινα» αυτοδιοικητικά στελέχη κι έχει πληθύνει την παρουσία του σε ειδικές εφημερίδες με άρθρα.

Μάλιστα, στις περισσότερες παρεμβάσεις του είναι υπέρμαχος να αποκτήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση μεγαλύτερες αρμοδιότητες, ειδικά εάν υλοποιήσει την υπόσχεσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταφέροντας τα έσοδα του ΕΝΦΙΑ σε δήμους και περιφέρειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα