ΚΙΝΑΛ: Με Καστανίδη, Χρηστίδη και Γερουλάνο επικοινώνησε ο Ανδρουλάκης

Τις επόμενες ώρες θα επικοινωνήσει και με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος θα ανακοινώσει στις 16:00 ποιον θα στηρίξει στον β' γύρο των εκλογών για την αρχηγία του Κινήματος

Σε επαφή με τους τους συνυποψηφίους του, Παύλο Χρηστίδη, Χάρη Καστανίδη και Παύλο Γερουλάνο ήρθε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών της Κυριακής, για την ανάδειξη του νέου ηγέτη του ΚΙΝΑ΄Λ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.  Ανδρουλάκης κάλεσε τους συνυποψηφίους του να συμβάλλουν με τις δυνάμεις τους στη μαζικότητα της συμμετοχής των πολιτών και στον δεύτερο γύρο, σημειώνοντας ότι έτσι θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μεγάλη δυναμική που ήδη αναπτύσσει η παράταξη.

Παράλληλα, τους ευχαρίστησε για την προεκλογική εκστρατεία που διεξήχθη σε πλαίσια αξιοπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού και τόνισε ότι την επόμενη ημέρα θα είναι όλοι μαζί, για να αγωνιστούν για να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή του τόπου.

Αντίστοιχη επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες και με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος θα ανακοινώσει στις 16:00 ποιον θα στηρίξει στον β’ γύρο των εκλογών για την αρχηγία του Κινήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα