Ευρωεκλογές 2024: Ο Μανώλης Αναγνωστάκης, υποψήφιος με το κόμμα Λοβέρδου

O δημοσιογράφος γίνεται το 42ο πρόσωπο που συμπληρώνει και ολοκληρώνει το ευρωψηφοδέλτιο των "Δημοκρατών"

Το τέλος του από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN ανακοίνωσε ο Μανώλης Αναγνωστάκης, αφού γνωστοποίησε ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Όπως έκανε γνωστό μέσα από την εκπομπή ο Μανώλης Αναγνωστάκης, υπήρξε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος «Δημοκράτες», του Ανδρέα Λοβέρδου, την οποία αποδέχθηκε. «Με τον Ανδρέα είμαστε φίλοι από τα πανεπιστημιακά μας χρόνια και είμαστε πάρα πολύ κοντά στις πολιτικές απόψεις. Έτσι αποδέχθηκα την πρόταση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης είναι το 42ο πρόσωπο που συμπληρώνει και ολοκληρώνει το ευρωψηφοδέλτιο των Δημοκρατών του Ανδρέα Λοβέρδου.

Σήμερα ο κ.Αναγνωστάκης από την πρωινή εκπομπή του 0pen Tv «Ώρα Ελλάδος» ανήγγειλε ο ίδιος τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές με τους Δημοκράτες και τον Ανδρέα Λοβέρδο και παράλληλα αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του στην πρωινή ζώνη που συμμετείχε ως σχολιαστής. Συγκεκριμένα ο Μανώλης Αναγνωστάκης δήλωσε ότι «είναι η τελευταία φορά που θα είμαι στην εκπομπή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που με είχε καλέσει και αποφασίσαμε να συμμετέχω σε αυτή την εκπομπή. Υπήρξε μια πρόταση να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής από τον Ανδρέα Λοβέρδο και τους Δημοκράτες. Με τον Ανδρέα Λοβέρδο είμαστε φίλοι από τα πανεπιστημιακά χρόνια και είμαστε πολύ κοντά στις πολιτικές απόψεις. Αποδέχτηκα αυτή την πρόταση και ευχαριστώ τον Ανδρέα Λοβέρδο. Σας ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που με κάθε τρόπο με βοήθησαν σε αυτή μας τη συνεργασία». Από την πλευρά τους οι παρουσιαστές της εκπομπής Παναγιώτης Στάθης και Γιάννης Κολοκυθάς ευχήθηκαν στον Μανώλη Αναγνωστάκη καλή επιτυχία, τον ευχαρίστησαν για τη συνδρομή στην εκπομπή δηλώνοντας ότι «ήταν χαρά και τιμή η συνεργασία τους» και του έδωσαν ραντεβού πλέον «στα πάνελ».

Υπενθυμίζεται πως πλέον οι Δημοκράτες έχουν ήδη παρουσιάσει σαρανταδύο υποψηφίους ευρωβουλευτές που σύμφωνα με το Πρόεδρο Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος είναι και ο ίδιος υποψήφιος ευρωβουλευτής με σταυρό, είναι άνθρωποι από την κοινωνία, με διαφορετικά επαγγέλματα, από διαφορετικές περιφέρειες της χώρας που όλους τους ενώνει “η αγάπη για την πατρίδα, η κοινή λογική και η μετριοπάθεια”.

Το βιογραφικό του Μανώλη Αναγνωστάκη

Γεννήθηκε στο Κερατσίνι. O πατέρας του ήλθε από το Βάμο Αποκόρωνου Χανίων στην Αθήνα. Η μητέρα του γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε σε μικρή ηλικία, πρόσφυγας στον Πειραιά.

Μεγάλωσε στο Κερατσίνι και σπούδασε Νομικά στη Θεσσαλονίκη.

Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και σύντομα έγινε σημαντικό στέλεχος της Rizzoli στο Μιλάνο συμμετέχοντας στο International Department των περιοδικών.

Το 2004 μπήκε στην ομάδα του Mega Channel, και το 2006 συμπαρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

Ανέλαβε τις εκδόσεις μεγάλου ταξιδιωτικού περιοδικού στο internet και από το φθινόπωρο του 2023 μέχρι σήμερα, συμμετείχε στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open TV ως σχολιαστής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα