Ο «πόλεμος» στον Κλάτενμπεργκ άρχισε με το πέναλτι του Ινσούα

Θα μιλήσουμε πολύ σοβαρά για τον Μάρκο τον Κλάτενμπεργκ. Τον Κλάτυ όπως τον βαφτίσαμε εδώ στην «Α» και στην iapopsi.gr. Επιθέσεις από παντού δέχεται ο Κλάτυ. Από τον Τάσο τον Κάκο, που έκανε την αρχή. Ακολούθησε ο Παναγιώτης Βαρούχας και ο Τσίκινης τα έχωσε κι αυτός.Ο Θρύλος απέσυρε την στήριξή του.

Μάλιστα. Και ρωτάω τώρα εγώ. Από που ξεκίνησε το πανηγύρι κι αρχίσανε να τα χώνουνε στον Κλάτυ; Δεν τον ήξεραν κι από χτες. Κάτι έγινε και αρχίσανε τα βάρτατα βούρτατα.

Κι εμείς, εδώ στην «Α» και στην iapopsi.gr το είχαμε γράψει, ότι με το πρώτο μπραφ θα τον στήσουνε στον τοίχο τον φουκαρά τον Κλάτυ και θα τον βαράνε. Όπως κι έγινε, δηλαδή. Και ποιος είναι ο Κλάτενμπεργκ, στο φινάλε, που θα έρθει να μας φάει το μεροκάματο;

Ο Βαρούχας δήλωσε ότι μας συμπεριφέρεται σαν από το Μπαγκλαντές, ο Τσίκινης λέει ότι πρέπει κάποιος να τον μαζέψει. Κι ο Κάκος είπε ότι ο Κλάτυ μάς πέρασε για ιθαγενείς.

Να μην ξεφύγω, όμως. Τον Κλάτυ αρχίσανε να τον πυροβολάνε, μόλις βγήκε και είπε ότι δεν είναι πέναλτι αυτό του Ινσούα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Τότε άρχισαν τα όργανα.

Πιάνει το πέναλτι ο Τσιντώτας και πάει ο Ινούσα κι ακουμπάει την μπάλα. Με τα χέρια. «Πέναλτι!» φωνάζουν όλοι. Κάκος, Βαρούχας και Τσίκινης. Δεν είναι πέναλτι, σου λέει ο Κλάτυ. Γιατί δεν έχει πρόθεση ο παίκτης.

Η πρόθεση καταργήθηκε φωνάζουν οι προφεσόρες, μας δουλεύει ο Κλάτυ. Το πιάνουνε από την αρχή το σκοινί με τον Κλάτυ.

Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Άγγλο. Γιατί, λέει, διατήρησε στην ΚΕΔ τον Τριτσώνη και τον Κουκουλάκη, που παίζανε μπάλα και επί Μέλο με το μέλι Περέιρα.

Και μόλις γίνεται αυτή η φάση με τον Ινσούα, βάζει μπρος τη μηχανή ο Τάσος ο Κάκος και ο Βαρούχας. Να σου πω εγώ τι παίζει με τον Κλάτυ. Σ’ τα γράφω από τώρα. Όλοι αυτοί τον βαράνε, γιατί ο Κλάτυ παίζει ΑΕΚ.

Όπως το ακούς. Έτσι λένε. Όλοι. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Κι επειδή το λένε, δεν σημαίνει ότι έτσι είναι. Εγώ σου λέω τι λένε ο Κάκος που δουλεύει στου Σαββίδη και ο Τσίκινης που-όπως λένε- είναι του Μαρινάκη.

Τελειωμένη δουλειά, σου λένε. Ο Κλάτενμπεργκ θα παίξει ΑΕΚ εφέτος και γι’ αυτό κράτησε τον Τριτσώνη και τον Κουκουλάκη, γι’ αυτό και του φορτώσανε βοηθό τον Πορτογάλο τον Καπέλα, που είναι φίλος του Περέιρα.

Έτσι είναι. Στο Μαρινακέικο το έλεγαν από την πρώτη στιγμή ότι ο Κλάτυ θα παίξει ΑΕΚ. Θα το γράψουνε σε κάποια στιγμή, δεν αργεί. Και για τον Περέιρα έτσι γράφανε, μόλις τον επισκέφτηκε ο Μελισσανίδης. Κι εγώ ρωτάω: Μόνο ο Μελισσανίδης τον επισκέφτηκε τον Περέιρα στο γραφείο του και, μάλιστα, με αίτηση;

Άλλοι δεν τον έβγαλαν για φαγητό; Στο Πεντελικόν, δεν ήταν ο Μελισσανίδης για φαΐ με γκουρμεδιές. Άλλοι ήτανε. Έτσι είναι.

Ο Κλάτυ είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ό,τι και να κάνει, χαμένος από χέρι θα βγει. Κι αυτός φταίει, βέβαια. Να τα λέμε όλα. Άπαξ και έκανε δήλωση κατά του Ολυμπιακού, την πάτησε την μπανανόφλουδα.

Είναι και το άλλο, ωστόσο, μάστορα. Άντε, στο Μαρινακέικο το ’χουνε σίγουρο, ότι το έργο θα το παίξει έτσι ο Κλάτυ. Στο Σαββιδέικο τι έγινε και του τα χώνουνε;

Δεν το κάνει αυτό ο Τασάρας ο Κάκος για το λειτούργημα της διαιτησίας. Γελάει ο κόσμος γι’ αυτά που λέει κάθε φορά ότι ο ΠΑΟΚ δεν κάνει ποτέ πέναλτι και δεν βάζει ποτέ γκολ από οφ σάιντ. Έτσι του είπανε του Κάκου να πει, έτσι είπε. Υπάλληλος είναι και μια οχτάρα τον μήνα.

Κι άπαξ κι ο Σαββίδης τα χώνει στον Κλάτενμπεργκ, μόλις έγινε η φάση με τον Ινσούα, τι χαμπάρια, μάστορα; Τινάχτηκε στον αέρα η συμμαχία;

Διότι υπάρχει κι αυτή η απορία. Μήπως διαλύθηκε η συμμαχία, πριν καλά-καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα;

Ο μπουρζουαζέ Αλαφούζος δεν ασχολείται με σφυρίχτρες

Για τον Αλαφούζο, δεν μπαίνω σε καμία φάση να ρωτήσω αν ασχολείται με τη διαιτησία. Είναι πολύ κυριλέ μπουρζουαζέ για ν’ ασχοληθεί με σφυρίχτρες και άλλα τέτοια. Είναι υπεράνω ο Γιαννάκης. Έκανε μια συνάντηση με τον Κλάτυ την περασμένη Τρίτη, κι αυτό ήταν όλο. Πήρε απόφαση να πάει γιατί έχει σφίξες η κατάσταση. Εδώ ο Παναθηναϊκός χάνει από τον Αστέρα Τρίπολης και φέρνει ισοπαλία με την ΑΕΛ, και θα μιλήσει για διαιτησία ο Γιαννάκης; Θα τον πάρουνε με τις πέτρες κι οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Γιαννάκης έβαλε πρόεδρο της Super League1 τον Μπουτσικάρη και νομίζει ότι το ελέγχει όλο το σύστημα. Καμία σχέση, βέβαια. Ουδεμία. Ο Λευτέρης είναι για μόστρα κουστούμι και μούσι teen και μέχρι εκεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα