Ο Σαββίδης και η Καϊλή γλέντησαν την πρωτια!

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα και την πρωτιά της ομάδας στα play off, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στο Posidonio Music Hall. Το “αφεντικό” του Δικεφάλου ήταν σε μεγάλα κέφια και διασκέδασε με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Χατζίδου.
Μάλιστα, το… παιδί γενναίο (σ.σ. Αργυρός) έδωσε από μικροφώνου συγχαρητήρια στον Σαββίδη για την επιτυχία του ΠΑΟΚ, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να τον επισκέφτεται μετά το τέλος του πρώτου προγράμματός του, στα καμαρίνια συνοδεία της Εύας Καϊλή, η οποία βρισκόταν στην παρέα του Ιβάν Σαββίδη.
Το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα υπήρχε μια… έφεση στους αριστεροπόδαρους μπακ. Αν δεν είχε συμφωνήσει να ανανεώσει ο Λίνο με τον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης θα μπορούσε άνετα να… κλείσει για τη νέα σεζόν τον Γιώργο Τζαβέλλα ή το Νίκο Καράμπελα ή τον Γιάννη Ζαραδούκα, που βρέθηκαν σε διπλανούς καναπέδες!!!
Το παρών έδινε και η ομάδα της Δόξας Βύρωνα, που πανηγύρισε την άνοδό της από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική…

Χ.Μ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα