Ο Σαββίδης χοντραίνει την επίθεση στην κυβέρνηση για τη νέα Τούμπα, αλλά τι επενδύσεις έκανε στην Β. Ελλάδα τα δυο τελευταία χρόνια;

Μόνο η «Α» και iapopsi.gr  το’πιασαν το θέμα με τον Ιβάν και την νέα Τούμπα. Ότι ο Ιβάν έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Μητσοτάκης εν όψει της ΔΕΘ, ότι ήθελε η νέα Τούμπα να άρχιζε να χτίζεται, ενώ η χώρα καιγότανε ολόκληρη. Γι αυτό και δεν πήγε ο ΠΑΟΚ στην κουβέντα που τον καλέσανε. Έχει, όμως και συνέχεια το έργο.

Βγαίνει αυτό ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, ο Σιμόπουλος και ρωτάει τι γίνεται με το γήπεδο. Να ενημερωθεί ζήτησε ο άνθρωπος, αν πράγματι προσκλήθηκε ο ΠΑΟΚ και αρνήθηκε. Και πετάει και την ατάκα, ότι ο Ιβάν Σαββίδης αναστέλλει τις επενδύσεις του στην Ελλάδα. Μάλιστα.

Και πλακώνουνε τις ανακοινώσεις και η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης, ότι ο Σιμόπουλος είναι ανενημέρωτος. Μάλιστα. Κι αφού είναι ανενημέρωτος ο Σιμόπουλος, να πας πούνε ποιες επενδύσεις έχει κάνει ο Σαββίδης τα τελευταία δυο χρόνια. Απλά πράγματα.

Έλειπε στο Ροστόφ 15 μήνες ο Ιβάν. Να μας πει ο ΠΑΟΚ τι ακριβώς έχει κάνει και που έχει ρίξει λεφτά. όχι για τον ΠΑΟΚ. Εκεί, φαίνονται. Μόλις 350.000 ευρώ έχει πληρώσει και πήρε έναν Τζίμα, κονόμησε και μία εικοσάρα από Τζόλη και Γιαννούλη.

Μια χαρά του έκατσε του Ιβάν ο Σιμόπουλος. Ούτε βαλτός να ήτανε. Νερό στο νερόμυλο του Σαββίδη έριξε με τις δηλώσεις του. Εκεί που οι ΠΑΟΚτζήδες δεν ξέρουν κατά που να κάνουν, που η ομάδα θα τη βγάλει με λιμά και γερόντια, ο Ιβάν τους λέει ν’ ασχοληθούν με τον Σιμόπουλο.

Και με το γήπεδο τη νέα Τούμπα ν’ ασχοληθούνε και να μην κοιτάνε το ρόστερ. Καθάρισε και ο Άρης με το μείον έξι κι από δω πήγαν κι άλλοι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα