Ο Σκουρλέτης “άδειασε” τον Πολάκη

Ο Πάνος Σκουρλέτης διαφώνησε με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η οποία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς την ως άστοχη.

«Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι αν υπάρχουν εσωκομματικές αντιπαραθέσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Για την απόκτηση πιο δυνατού βηματισμού το θέμα είναι αυτό των διαφορετικών προσεγγίσεων και έχουν αν κάνουν με το πόσο αξιοποιήθηκαν για να αποκτήσουμε πειστικό λόγο απέναντι στην κοινωνία. Από εκεί ξεκινούν όλα και αυτό που πρέπει να καταλάβει κανείς είναι ότι υπάρχει αποτελεσματικότητα όταν μπορεί να μιλάει κανείς και να καταθέτει προτάσεις», σχολίασε αρχικά στον Alpha 98,9 ο Πάνος Σκουρλέτης..

Και συνέχισε ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη:«Δεν υφίσταται πειθαρχικό όργανο εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που απαιτείται είναι να υπάρχει σε αρνητικές εικόνες συνεννόηση για το πώς διεργαζόμαστε τέτοια πράγματα. Δεν μπορούμε σε μια άστοχη κίνηση του Πολάκη να δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχει. Ήταν μια άστοχη κίνηση. Το μόνο που έκανε είναι να δώσει τη δυνατότητα στη ΝΔ να μην απαντά για τα πραγματικά προβλήματα και τις ευθύνες της, αλλά να ανοίξει συζήτηση που αποτελεί υπεκφυγή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα