Ο Στάνκοβιτς είναι… winner και τον άρπαξε ο Μελισσανίδης

Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Ένας έμπειρος παράγοντας όπως ο Δημήτρης Μελισσανίδης το γνωρίζει καλά αυτό. Με loosers δεν μπορεί να πάει πουθενά η ΑΕΚ. Για τον λόγο αυτό η απόκτηση του Στάνκοβιτς ήταν ιδανική για τον «δικέφαλο». Όχι μόνο για τις ικανότητες που έχει ο Αυστριακός τερματοφύλακας, αλλά κυρίως γιατί έχει τον αέρα του πρωταθλητή.

Η «Ένωση» ενισχύθηκε στη θέση που πονούσε περισσότερο. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Βασίλη Μπάρκα το πρόβλημα ήταν τεράστιο. Σχεδόν ότι πήγαινε μέσα… έγραφε. Η ΑΕΚ αναγκαζόταν να κυνηγάει το σκορ. Ο Στάνκοβιτς με τη Σάλτσμπουργκ βαρέθηκε να παίρνει πρωταθλήματα. Έχει τον αέρα νικητή, και αυτό θα μεταλαμπαδεύσει στους αμυντικούς του. Το σημαντικό είναι πως η απόκτησή του ήταν άμεση. Δεν πέρασε από χίλια μύρια κύματα. Ο παίκτης θα μπει στο κλίμα της ομάδας, θα γνωρίσει καλά τα γήπεδα, τους συμπαίκτες, τα αποδυτήρια, τον κόσμο, και θα φροντίσει να κερδίσει το νέο του στοίχημα.

Ο Μιλόγεβιτς είχε διαπιστώσει πόσο μεγάλο ήταν το πρόβλημα της ΑΕΚ στη θέση του τερματοφύλακα, γι’ αυτό και απαίτησε άμεσα λύση, παίρνοντας ουσιαστικά έναν συμπατριώτη του, άσχετα αν έχει πολιτογραφηθεί Αυστριακός ο Στάνκοβιτς. Στην αγορά υπήρχαν ελεύθεροι τερματοφύλακες και με καλύτερο όνομα, αλλά ο Στάνκοβιτς ήταν… winner. Αυτό μέτρησε στην τελική επιλογή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα