Ο θενιόρ Πέρεθ κατηγορεί τον… Μακρόν για τον Μπαπέ που δεν πήγε στη Ρεάλ. Τον Ντι Στέφανο ποιός τον έκλεψε από την Μπαρτσελόνα;

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της «βασίλισσας» σε τηλεοπτική εκπομπή

Ωραίος ο θενιόρ Φλορεντίνο Πέρεθ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μπαπέ δεν ήρθε στην Ρεάλ, σου λέει, μετά από πιέσεις του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και οικονομικά συμφέροντα.

Και δεν είπε τίποτα ψέματα, βέβαια, ο θενιόρ. Αλήθειες είπε. Μόνο που ο θενιόρ είναι αρκετά μεγάλο σε ηλικία για να θυμηθεί «πολιτικές παρεμβάσεις» στο ποδόσφαιρο.

Όταν η Μπαρτσελόνα είχε κλείσει τον για πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, τον Αργεντινό Αλφρέδο Ντι Στέφανο, πώς τον πήρε η Ρεάλ;

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν οι Καταλανοί και τα καρακόλια του δικτάτορα Φράνκο τον πήραν τσαμπουκά και τον πήγαν στην Ρεάλ για να υπογράψει.

Και το ξέρει αυτό ο θενιόρ. Όλος ο πλανήτης τη ξέρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ στην εκπομπή «Chiringuito»:

Για την μεταγραφή του Αουρελιέν Τσουαμενί: «Κάποιος του είπε ότι θα έπρεπε να πάει στην Παρί… Ναι ο Μπαπέ έκανε την προσπάθειά του να τον πείσει και είναι κάτι φυσιολογικό. Η Παρί και η Λίβερπουλ ήθελαν τον Τσουαμενί, είναι φυσικό να έχουμε ανταγωνισμό, αλλά ο Τσουαμενί ήθελε μόνο την Ρεάλ».

Για την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ: «Δε νιώθω προδομένος από τον Μπαπέ. Μας είχε πει ότι το όνειρό του είναι να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλα άλλαξαν μέσα σε 15 ημέρες λόγω πολιτικών και οικονομικών πιέσεων. Ο Μακρόν κάλεσε τον Μπαπέ, δεν βγάζει νόημα αυτό. Η Παρί του πρόσφερε την ηγεσία του πρότζεκτ της. Δεν είδα τον ίδιο Μπαπέ με αυτόν που θέλαμε εμείς. Κανείς δεν είναι πάνω από την Ρεάλ και αυτό δεν αλλάζει.

Νομίζω ότι η μαμά του Μπαπέ ήθελε να έρθει ο γιος της στην Ρεάλ, γιατί γνώριζε ότι πάντα ήταν το όνειρό του. Όμως τα πάντα άλλαξαν στην πορεία και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό, ακόμη έχω σεβασμό για τον Μπαπέ. Δεν υπογράψαμε κανένα προσύμφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να το κάνουμε.

Ποτέ δεν είπα ότι τελείωσε με τον Μπαπέ, σε τρία χρόνια πολλά μπορούν να αλλάξουν, αλλά δεν θέλω τον τωρινό Μπαπέ, θέλω τον πραγματικό…».

Για την European Super League: «Η European Super League είναι ακόμη «ζωντανή» είμαστε μέσα σε αυτή. Το Champions League είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς, ποτέ δεν είχαμε την αμφιβολία ότι θα μας αποκλείσει η UEFA».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα