Ο Θεοδωρικάκος με βουλευτές του Δημοκρατικού κόμματος Αλβανίας -«Να μπει τέλος στην κράτηση του Φρέντι Μπελέρη»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με δύο ηγετικά στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανίας για την απελευθέρωση του Φρέντι Μπελέρη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με δύο ηγετικά στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανίας για την απελευθέρωση του Φρέντι Μπελέρη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε με τους Φλαμούρ Νόκα, πρώην υπουργό Εσωτερικών και Λουτσιάνο Μπότσι, αντιπρόεδρο του Δημ.Κόμματος της Αλβανίας, με τους οποίους συζήτησαν για διάφορα θέματα που απασχολούν τις δύο χώρες, αλλά και για τον Φρέντι Μπελέρη, για τον οποίο τόνισε για άλλη μία φορά πως πρέπει «να μπει τέλος στην κράτησή του».

«Στα φιλόξενα Γιάννενα συναντήθηκα σήμερα με τους φίλους Luçiano Boçi, Αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας και Flamur Noka, πρώην Υπουργό Εσωτερικών, Βουλευτή και Γενικό Γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος. Συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά ενδιαφέροντα θέματα και ασφαλώς για την ανάγκη να μπει τέλος στην κράτηση του συμπατριώτη μας εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη» έγραψε στα σόσιαλ ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
https://www.facebook.com/takistheodorikakos/posts/945733623574526?ref=embed_post

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα