Ο Τικίνιο είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ! Κι ο Ελ Αραμπί, που παίξει;(video)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Βραζιλιάνος σέντερ φορ Τικίνιο Σοάρες. Και που θα παίξει ο Ελ Αραμπί; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Ο Ελ Αραμπί μπορεί να βγει έξω από την περιοχή, όπως σε αρκετά ματς πέρυσι, όταν ο Μαρτίν έβαζε στην πεναλτιέρα τον Χασάν.

Αν, όμως, ο Ελ Αραμπί παίξει ως δεύτερος – περιφερειακός επιθετικός, ο Ολυμπιακός θα πρέπει ν’ αλλάξει του χρόνου το σύστημά του. Μπορεί ο Μαρτίνς να διατηρήσει την άμυνα τους τρεις και να παίξει με πέντε στα χαφ. Αυτό είναι μία επιλογή.

Σ’ αυτήν την επιλογή, τα δυο φουλ μπακ είναι απαραίτητα. Μένουν ακόμα τρεις στην μεσαία γραμμή. Οι δυο θα είναι «κόφτες», Εμβιλά και Μπουχαλάκης, αν θεωρήσουμε ότι ο Καμαρά θα φύγει. Μένει ένας στην μεσαία γραμμή. Που θα παίξει; Ο Μαρτίνς θ’ αφήσει την πλάγια γραμμή χωρίς παίκτες; Διότι ο Ελ Αραμπί δεν μπορεί να παίξει στην πλάγια γραμμή.

Το άλλο σενάριο, ο Μαρτίνς αν παίξει με τετράδα στην άμυνα, τα πράγματα απλουστεύονται. Εμβιλά και Μπουχαλάκης και δυο πλάγιους που ήδη ψάχνει, ένα σχηματισμό 4-4-2.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα