Ο Τοροσίδης στη λίστα, ο Γκέκας το πέναλτι

Ο Λαρισσαίος επιθετικός ήταν ο μοιραίος για την Ελλάδα στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει στη «ρώσικη ρουλέτα» και η «γαλανόλευκη» αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το όνομα του Γκέκα δεν βρισκόταν πάντως στην αρχική πεντάδα του Σάντος για τους παίκτες που θα εκτελούσαν πέναλτι, αλλά μπήκε τελικά αντί του Τοροσίδη σύμφωνα με τη «Sportday».

Ο λόγος είναι επειδή ο «Τόρο» βρισκόταν στο όριο της θλάσης στο δεξί πόδι από το πρώτο ημίχρονο κι όταν είχε φτάσει η ψυχοφθόρος διαδικασία, του ήταν αδύνατο πια να αναλάβει την εκτέλεση πέναλτι, με αποτέλεσμα να προκύψει ο Γκέκας. Παρόμοια ήταν και η αιτία για την οποία βρέθηκε εκτός λίστας ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους πέντε εκλεκτούς του Σάντος πριν τον αγώνα. Την προηγούμενη μέρα όμως ο «Sam» έπαθε τράβηγμα στο δικέφαλο, έκανε ενέσεις για να παίξει, αλλά όταν είχε έρθει η ώρα των πέναλτι, ένιωθε πολύ έντονες ενοχλήσεις κι έτσι τη θέση του πήρε ο Καραγκούνης, που θα εκτελούσε το 5ο.

Παράλληλα σε σχέση με την αρχική πεντάδα που περιλάμβανε κατά σειρά τους Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο, Χολέμπας, Τοροσίδη, Σαμαρά, υπήρξε και η… είσοδος του Μήτρογλου, αφού ο «Σάλπι» έγινε αλλαγή.

Διαβάστε επίσης