Ο Τσιγγάρας θα γίνει ο… Καμαρά του Ολυμπιακού! Από τον… Γκαρσία; Εκτός κι αν ο Ιβάν πάρει το Μαρτίνς

Τον Τζόλη τον ξέκανε το Σαββιδοτεχνείο, τεράστια παιχτάρα και του φούσκωσαν τα μυαλά ότι τον θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα πάνε να τα μαζέψουνε, ότι είναι κουρασμένος και τα ρέστα.

Κι εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr το είχαμε γράψει, πως το Σαββιδοτεχνείο πάει να καταστρέψει μια τεράστια περιουσία του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλού είναι το θέμα τώρα.

Γράφτηκε στο Σαββιδοτεχνείο, ότι ο Χάρης Τσιγγάρας, ακόμα ένα παλικαράκι 20 ετών, ταλαντούχο, που τρέχει, κόβει και πασάρει, μπορεί να γίνει ο Καμαρά του Ολυμπιακού!

Μιλάμε να σου σηκώνεται η τρίχα – κάγκελο. Όχι για ποιότητα. Άντε, σου λέω εγώ, ότι ο Χάρης είναι ποιο ποιοτικός από τον Καμαρά; Ποιος θα τον κάνει σαν τον Καμαρά; Ο Γκαρσία; Πλάκα κάνουμε τώρα; Εκτός κι αν ο Ιβάν Σαββίδης πάρει προπονητή τον Μαρτίνς.

Τι ήταν ο Καμαρά όταν ήρθε στον Ολυμπιακό; Ένα παιδάκι 21 ετών, σαν τον Τσιγγάρα, περίπου. Έπεσε επάνω στον Μαρτίνς, τον δούλεψε, του έμαθε ο Πορτογάλος  να τρέχει εκεί που πρέπει και όταν πρέπει και σήμερα κοστίζει καμία εικοσαριά εκατομμύρια.

Ο Γκαρσία, τι ακριβώς μπορεί να κάνει με τον Τσιγγάρα; Μπορεί να τον βελτιώσει; Είδες καμία βελτίωση στον Τζόλη, στον Τσιγγάρα, στον Μηχαηλίδη; Πλάκα κάνουμε τώρα; Παγκίτες τους έχει και τους τρεις. Ούτε ένα βήμα μπροστά δεν κάνανε μαζί του.

Ο Κούτσιας, σου λένε, είναι ένα αυθεντικό ταλέντο. Ταλεντάρα. Έπαιξε σ’ ένα φιλικό με το Βόλο, έβαλε ένα γκολ και πανηγύριε σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τον έπιασε κανένας να του πει, ο Πάμπλο, δηλαδή, ν’ αφήσει τις σαχλαμάρες; Μπορεί να το καταφέρει κι αυτό ο Μουρίνιο της Τούμπας, να πάει στράφι το παλικαράκι.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα