Όχι του Ολυμπιακού στην Μαρσέιγ για τον Μαντί Καμαρά

Η Μαρσέιγ ζήτησε τον Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό, όμως συνάντησε την άρνηση των Πειραιωτών να τον παραχωρήσουν.

Μετά την πρόσφατη πώληση του Μόργκαν Σανσόν στην Άστον Βίλα 16.000.000 ευρώ, αλλά και την παραχώρηση του Στρότμαν, οι Μασσαλοί αναζητούσαν εναγωνίως έναν ποδοσφαιριστή που να θα μπορεί να κάνει τη διαφορά τη μεσαία γραμμή. Και έκριναν ότι αυτός μπορούσε να είναι ο 23χρονος μέσος του Ολυμπιακού. Για αυτόν τον λόγο, κινήθηκαν επίσημα για την απόκτησή του.

Ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων, Πάμπλο Λονγκόρια, επικοινώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, άνοιξε την κουβέντα για πιθανή μεταγραφή του Καμαρά στη Μαρσέιγ, αλλά ο Ολυμπιακός φρόντισε να την κλείσει με τρόπο ηχηρό και ξεκάθαρο, όπως επιβεβαιώνει και το France Football.

Οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται με οποιοδήποτε ποσό αυτή τη στιγμή καθώς οι υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός επιβάλλουν την παρουσία του στο ρόστερ. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, όταν από τη Μαρσέιγ τέθηκε θέμα ποσού, είτε για τώρα είτε για μελλοντική χρήση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τον Ολυμπιακό απάντησαν πως καμία κουβέντα δεν μπορεί να ξεκινήσει αν η τιμή εκκίνησης δεν είναι τα 20.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα