Οι πρόεδροι των δικηγόρων ενημέρωσαν τον Κουτσούμπα για τα προβλήματα τους

Η αντιπροσωπεία, της Ολομέλειας των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα για τα ασφαλιστικά και φορολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι, ιδίως με το ΦΠΑ στις νομικές υπηρεσίες, ενόψει μάλιστα της σχετικής συζήτησης που θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ακόμη, οι δικηγόροι παρουσίασαν στον Δημήτρη Κουτσούμπα τις προτάσεις των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας ως προς την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Επικεφαλής της δικηγορικής αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός και μετείχαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γεώργιος Σταματογιάννης και ο ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Ντούγκας.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό, μετείχε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Μάκης Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος του τμήματος Λαϊκών Ελευθεριών και Δικαιοσύνης της ΚΕ Αντώνης Αντανασιώτης.

Διαβάστε επίσης