Οι ψευτοτσαμπουκάδες του Ερντογάν μεταφέρθηκαν στο γήπεδο με τους φανατίλες του διεθνείς, να προκαλούν τους Ουαλούς

Η εθνική Ουαλίας την ζαχάρωσε την Τουρκία 2-0 και μάλιστα, μέσα στο Μπακού. Έχει την σημασία του. Οι Αζερμπαϊτζιανοί την πούσαραν την Τουρκία, αλλά έκατσε επάνω στο παγωτό.

Άλλο είδα εγώ. Ότι οι Τούρκοι διεθνείς έπαιξαν λες και τους έφτυσε στο στόμα ο Ερντογάν. Ψευτοτσαμπουκάδες και ψευτοπαλικαράδες. Όπως ακριβώς συμπεριφέρεται ο σουλτάνος στα πολιτικά.

Εκεί προς το τέλος του ματς, αυτός ο Γιλμάζ έριξε μία σ’ έναν Ουαλό, μέσα στην περιοχή, αυτός έπεσε κάτω και μετά ο Ερντογανικός πήγε από πάνω του και του έριξε σκαμπιλάκι. Και τότε έγινε ο χαμός. Πλάκωσαν κι Ουαλοί, σπρωξίματα και βάλε.

Τώρα, θα πεις, γίνονται αυτά στα παιχνίδια. Βεβαίως και γίνονται, δεν ήταν η πρώτη φορά. Γίνονται και χειρότερα.  Αυτοί οι Τούρκοι διεθνείς, ωστόσο, ήταν που χαιρετούσαν στρατιωτικά όταν ο Ερντογάν είχε μπουκάρει στην Συρία. Τα ξεχάσαμε αυτά; Κι η UEFA δεν έκανε τίποτα.

Άπαξ και μπολιάστηκαν με τους τσαμπουκάδες του Ερντογάν, τους βγήκε στο γήπεδο. Το’ παιζαν αγάδες στο παιχνίδι, με την βοήθεια της κερκίδας. Τελικά, τον ήπιαν και μένουν στην απ έξω.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα