Όλα ανοιχτά για τους Ισπανούς

Το φετινό ρόστερ του Άρη βασίστηκε στον Ρούμπεν Πουλίδο και τον Νταβίντ Αγάνθο, λόγω της εμπειρίας και της ποιότητάς τους. Έχουμε φτάσει στον Δεκέμβριο και οι δύο Ισπανοί είναι… σκιές των καλών τους εαυτών.

Ο 32χρονος επιθετικός είναι περισσότερο μεταξύ φυσικοθεραπείας και κερκίδας και λιγότερο στο γήπεδο, ενώ ο έμπειρος αμυντικός υποπίπτει σε παιδικά λάθη και προχθές ανάγκασε τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να τον αντικαταστήσει στο 37’ του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο Σέρβος προπονητής έχει φτάσει στα όριά του με τις περιπτώσεις των δύο παικτών και πλέον οι υποθέσεις περνούν στη διοίκηση της «κίτρινης» ΠΑΕ, η οποία καλείται να αποφασίσει για το μέλλον των Ισπανών στην ομάδα.

Δεν αποκλείεται η διοίκηση να φτάσει μέχρι τη λύση των συμβολαίων τους, εφόσον και οι ίδιοι επιθυμούν να αλλάξουν περιβάλλον.

Το θέμα είναι πως οι Θεσσαλονικείς, λόγω και της μη αδειοδότησης, έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν με μεταγραφές μόνο με Ελληνες κάτω των 24 ετών και μόλις ένα Ελληνα άνω των 24 ετών.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται θα ξεκαθαρίσει μετά τις εξελίξεις με τον υποψήφιο επενδυτή, όπως αφήνει να εννοηθεί το περιβάλλον του Δημήτρη Ηλιάδη.

Διαβάστε επίσης