Ολυμπιακός – Άρης: Ποιος έκανε το προξενιό να το σφυρίξει ο ανύπαρκτος Ερικ Βατελιέ;

Ο Γάλλος Ερίκ Βατελιέ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – Άρης. Κεσκεσεσά Βατελιέ; Ποιος τον ξέρει; Σάμπως ο Φρόιντφελντ και ο Μάνταλος τον ήξεραν; Στην πορεία τον γνώρισαν. Μπορεί να έγινε και κανένα προξενιό.

Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα. Και με προξενιό. Όπως στα παλιά τα έργα στον κινηματογράφο.

Ο Βατελιέ είναι από την Β’ κατηγορία. Όλοι είχαν συμφωνήσει για elite και ο Μανταλοφρόιντ φέρνει έναν Βατελιέ. Και γιατί δεν μιλάει κανένας; Πρώτα – πρώτα η εξυγίανση έπρεπε να μιλήσει, ότι τέτοιοι ανύπαρκτοι διαιτητές χαλάνε την εξυγίανση.

Τέλος πάντων, αυτόν τον Βατελιέ τον κυνηγάνε ακόμα στην Μπρεστ για το ματς με την Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο. Γαλλική σαλάτα τα έκανε ο Ερίκος. Σκάνδαλο τον χαρακτήρισε ο Ντουαρόν της Μπρεστ. Ακύρωσε δυο γκολ ο Ερίκος και δεν έδωσε πέναλτι.

Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Ότι όσο περισσότερο αμφισβητείται ένας διαιτητής στο εξωτερικό, τόσο περισσότερο μας κάνει. Έτσι είναι. Τέτοιους πρέπει να φέρνουνε ο Πίτερ με τον Σταύρο. Αυτοί αξίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κι αν ερχότανε ο Τουρπέν κι έκανε φοβερή διαιτησία, θα μας χαλούσε την μανέστρα. Θα έκοβε το γάλα. Ποτέ να μην ξανάρθουν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα