Ολυμπιακός: Το νέο «οχτάρι» του Μαρτίνς και το «δεκάρι» που ετοιμάζει…

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε επιθετικό μέσο στις μεταγραφές για να πλαισιώσει τον Γκιγέρμε, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τις σκέψεις του, με έμμεσο τρόπο.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφερόμενος στον Μπενζιά είπε πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει όχι μόνο «δεκάρι», αλλά «οχτάρι» , ακόμη και «εξάρι», κάτι που σημαίνει ότι αυτός ήταν ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» δεν προχώρησαν στην αγορά ενός τέτοιου παίκτη.

Παράλληλα, τόνισε ότι και ο Μάξι Λοβέρα ετοιμάζεται να παίξει «δεκάρι» στην ομάδα.

Οι αναφορές του για τους νεοφερμένους, δηλαδή τον Μπρούνο Γκασπάρ, τον Μάξι Λοβέρα και τον Γιασίν Μπενζιά έχουν ως εξής…

«Τον Μπρούνο (Γκασπάρ)  εμείς τον βλέπουμε ως έναν παίκτη για το μέλλον. Είναι ένας παίκτης από τον οποίο περιμένουμε πολλά. Ο Μπενζιά είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε διάφορες θέσεις. Μπορεί να αγωνιστεί ως εξάρι, οκτάρι αλλά και σαν δεκάρι. Και ο Μπρούνο και ο Μάξι (Λοβέρα) και ο Μπενζιά δούλεψαν πολύ τώρα στην διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων.

Εμείς στην ομάδα θέλουμε να συνδυάσουμε τα νέα παιδιά με το ταλέντο με την ποιότητα και την εμπειρία. Ξέραμε πως για τον Ομάρ υπήρχε ενδιαφέρον και μπορεί να έρχονταν προτάσεις. Έτσι έπρεπε να φέρουμε και τον Γκασπάρ. Είναι όντως δανεικός με οψιόν αγοράς και έχουμε πολλά να περιμένουμε από αυτόν. Ο Ομάρ είχε αρκετές προτάσεις και δεν ξέραμε αν θα τον κρατούσαμε στο ρόστερ (σ.σ. εννοούσε εάν θα ήταν εν τέλει εφικτό να μείνει). Ο Μπενζιά δεν ξέρουμε αν μείνει στο ρόστερ στο μέλλον. Εμείς πιστεύουμε πολύ στον Γκασπάρ και στο τι μπορεί να μας δώσει. Πιστεύουμε στην προοπτική του ως παίκτη».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσει τα νέα πρόσωπα και το εάν θα μπουν άμεσα σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς είπε ότι «ο Μπρούνο όπως και οι άλλοι παίκτες δουλεύουν μαζί μας. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και το τι γίνεται με τους διεθνείς μας. Έχουμε κάποιες σκέψεις. Είναι έτοιμοι. Ο Μάξι και ο Μπρούνο έπαιζαν. Ο Μάξι έχει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Μπενζιά είχε μόνο το ματς που δώσαμε με την Ακαδημία μας. Τον Μπενζιά τον υπολογίζουμε για τις θέσεις 6,8 και 10. Σε κάποια ματς θα μπορεί να παίξει και ως δεκάρι. Και τον Λοβέρα τον βλέπουμε για δεκάρι».

Διαβάστε επίσης